torstai 2. tammikuuta 2014

Vuosi 2014 Kristallienergian näkökulmasta

Olen jo hetken seuraillut miten kukakin tekee tulkintoja joko korteilla tai riimuilla tai millä tahansa keinolla ja yhtäkkiä päähäni pälkähti, että miksi en voisi koittaa itsekin yhdistyä omien kivieni energioihin ja kysyä heidän mielipidettään tälle vuodelle Ü Aloitin tuon urhean työn muutama päivä sitten ja kun sain kaikki kuukaudet valmiiksi niin en voinut kuin hämmästellä sitä miten huikea vuosi meillä onkaan edessämme :)

Pääset lukemaan tuon vuosikalenterin tuolta uusilta yrityssivuiltani tämän linkin kautta VUOSI 2014

Olen nyt päättänyt myös jatkaa matkaani tuolla yrityssivujeni puolella koska useamman eri blogin pitäminen olisi aivan liian työlästä. Nyt saan kerrottua kaikki uudet ajatukset ja oivallukset yksillä sivuilla, eikä kirjoittamiseen mene enää niin paljon aikaa. Uudet kirjoitukset löytyy helposti AJANKOHTAISTA osion alta, joten tervetuloa myös sinne vieraisille jos haluat.

Näillä tämän blogin jäähyväisterveisillä haluan toivottaa teille kaikille aivan ihanaa uuden vuoden alkua ja tuokoon tämä vuosi teille kaiken sen runsauden jonka olette ansainneetkin! Jatketaan ajatusten vaihtoe tuolla uusien yrityssivujeni puolella!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti