torstai 3. lokakuuta 2013

Valon kieli

Minulle on tapana jäädä lauseita mieleen pyörimään joskus pitkäksikin aikaa ja yksi tällaisista lauseista jäi mieleeni viime toukokuun alussa Marja-Riitta Gauffinin ja Päivi Kaskimäen pitämältä kurssilta Universaali olemus. Päivi kehotti meitä nostamaan kurssin alussa Maya-kortti pakasta yhden kortin ja minulle nousi kortti jossa luki "Language of light" - eli Valon kieli. Minun onnekseni Päivi oli niin ihana, että lainasi minulle näiden tulkintojen kirjaa ja kopioin silloin tuon sivun itselleni. Tuolloin jo pyörittelin paperia käsissäni monena päivänä ja yritin pähkäillä, että mitä tämä oikein tarkoittaa.

" Huomioi valon kieli, oma pyhä energiasi, joka auttaa sinua kehittämään valokehoasi. Tämä rakastava luomus syntyy hyvin hienovaraisen energian voimasta, joka voidaan aistia valon, värin, äänen tai kohonneiden värähtelyjen sykkeessä."

" Luota tähän pyhään kieleen ja kehitä sitä. Tämä valon kieli on koodattuna tunteisiisi. Tunteesi taas antavat sinulle pääsyn lähemmäksi itse luovuuden lähdettä. Anna tämän muinaisen kommunikaatiotavan herätellä muistojasi omasta tarkoituksestasi ja elämäntehtävästäsi."

" Sympolit toimivat tämän abstraktin kielen avaajina, mutta sinun ei tarvitse ymmärtää kaikkia sympoleja: niiden merkitykset vaikuttavat sinuun ylemmillä tietoisuuden tasoilla täyttäen jokaisen osan olemuksestasi. Joten sen sijaan, että yrittäisit ymmärtää sympoleja opittujen tapojen mukaan, luota siihen tunteeseen jonka tuo sympoli sinulle tuo esiin. Anna näin valoenergian sytyttää oman myyttisen koodijärjestelmäsi, joka toimii sitten nopeana kulkuväylänä todellisuuksien välillä. Huomioi ja työskentele niiden värien kanssa jotka sinua eniten houkuttelevat."

" Muista, että sinä olet Tietäjä. Sukella puhtaaseen tietoisuuteesi jossa ei ole sanoja, avaudu vastaanottamaan tätä alkuperäistä kieltä, galaktista valon kieltä."

Ajatus ei aivan auennut minulle kevään lopulla ja pikku hiljaa muiden uusien asioiden jyrätessä tietoisuuteen, unohdin asian. Olen kuitenkin aina ollut kiinnostunut väreistä ja eri toten valosta, olen ehdottomasti valon ihminen, enkä pysty esimerkiksi olemaan kauaa huoneessa jossa on esimerkiksi verhot vedetty ikkunoiden eteen tai kaihtimet laitettu säppiin. Valon täytyy päästä sisään :) Kaupungissa kun asumme, niin toki öisin ikkuvaverhot on pakko pitää kiinni, varsinkin nyt kun katuvalot vaihdettiin vieläkin tehokkaimmiksi :) Mutta asiaan takaisin...

Luin varmaan joitain noista minun kivikirjoistani ja sieltä eteeni osui ajatus, että myös kivien värit hoitavat chakrojamme ja tästä kaikki tähän väriin liittyvät kummastelut vyöryivät taas mieleeni, kuin myös tuo keväällä saamani Maya-kortin teksti. Aloin surffailemaan taas tavan mukaan internetissä ja vastaan tuli muutamakin aiheeseen liittyvä kirja. Halusin ihan oikeasti nyt päästä jyvälle, että mistä tässä nyt puhutaan, joten en malttanut olla ostamatta näitä alla olevia kirjoja.



Tämä Pauline Willsin kirja Colour healing manual pureutuu juurikin itse asiaan. Ensimmäiset sivut selvittivät mitä valo on ja millainen historia valolla ja väreillä parantamisella on, loput kirjasta pureutuu värien merkityksiin ja chakrojen aktivointi harjoituksiin väreillä. Yksi suuri anti tällä kirjalla on myös noiden jo mainittujen lisäksi, ajatus joka sai minut itse asiassa ylipäätään ostamaan kirjan, oli ajatus oppia tunnistamaan eri värien värähtelyt intuitiivisesti. Oppia tunnistamaan miltä mikäkin väri tuntuu omassa energiakehossasi :) Innolla odotan kaikkea sitä uutta tietoa mitä tämä kirja tuo tullessaan..


Tämän toisen kirjan ostin sitten sen vuoksi, koska kirjassa on yhdistetty niin värit, kivet, aromaterapia kuin positiiviset affirmaatiotkin eri chakrojen hoitoihin. Monesti meditaatioissa kun jo käyttää joitain tuoksuja, kynttilöitä ja kiviä, niin tämä kirja varmasti yhdistää hyvin mitä olisi hyvä käyttää mihinkin hoitoon :)

Isoin oivallus mikä ehkä minulle kuitenkin nyt tämän kohta kaksi vuotisen ja hyvin intensiivisen matkan aikana on tullut on se, että tärkeintä on nyt löytää luottamus niihin omiin tunteisiin, miten minä itse koen ja näen ja ymmärrän eri asiayhteydet. Voit lukea vaikka itsesi väsyksiin asti asioista jotka kerrotaan hieman eri tavoin eri kirjoissa ja vihdoin olen ymmärtänyt, että nämä kaikki erilaiset näkemykset ovat juuri sitä miten tuo kirjoittaja on asiat tuntenut ja ymmärtänyt. Kirjat ovat hyvä inspiraation lähde ja suunnan näyttäjä, mutta et tule sen hurskaammaksi jos et opi löytämään omaa tapaasi ymmärtää maailmaa ja opi luottamaan niihin sympoleihin joita juuri sinulle tuodaan. Ja uskon, että juuri tämä tekee elämästä niin rikkaan maan päällä, tutkimalla omia innostukset lähteitä opimme omilla tahoillamme asioita ja sitten kun kohtaamme toisia ihmisiä jotka ovat tutkineet samankaltaisia asioita, niin silloin voimme jakaa toisillemme oman kokemuksemme ja parhaassa tapauksessa tässä kohtaamisessa tapahtuu kokemusten vaihto josta kumpikin osapuoli oppii jotain. Uskon, että olemme kaikki täällä niin opettajia kuin oppilaitakin :) Tämän syvän kokemuksen olen saanut vapaaehtoistyöstäni lasten parissa :)

Joten tutkikaa, lukekaa, kokeilkaa itse, löytäkää ja luottakaa tuohon omaan tunteeseenne asiasta. Ei ole olemassa enää yhtä ainutta näkökulmaa, vaan olemme osa sädehtivää monivärein värjättyä kokonaisuutta jossa jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä!

Ihanaa ja oivalluksien täyttämää loppuviikkoa toivotellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti