lauantai 28. syyskuuta 2013

Rakkauden Mandala Ü


Kristallihoitaja-kurssin myötä minulle avautui aivan uudenlainen maailma: Kristallimandalat! olen näitä ihania mandaloita ihastellut internetissä jo aiemminkin, mutta haikeana haikailin aina, että " ompa nättejä ja ompa isoja, ja varmaan tosi kalliita." Ja nyt minulla on ihka oma rakkauden mandala oman makuuhuoneeni ikkunalaudalla Ü

Mandalat ovat vahvoja unelmien manifestoijia ja voit rakentaa mandalan ihan mihin tahansa tarkoitukseen, mitä ikinä haluatkin lisää elämääsi. Mandaloita voi tehdä monien erilaisten kuvioiden mukaan ja näillä kuvioilla on monesti yhteyttä kultaiseen leikkaukseen, joka matematiikan termien mukaan tarkoittaa matemaattista vakiota. Sen enempää tähän termiin menemättä, tämän kultaisen leikkauksen voi löytää monista luonnonkin elementeistä ja sitä käytetään laajasti myös taiteessa, arkkitehdissä, estetiikassa sekä musiikissa. Kultaisen leikkauksen on sanottu miellyttävän kaikista parhaiten katsojan silmää ja sen vuoksi se löytyy niin monesta asiasta ympärillämme.

Itse valitsin mandalaan viisitähtisen pentagrammikuvion, koska siinä yhdistyy niin monta hyvää ajatusta yhteen. Nuo sakarat voidaan nimetä joko planeettojen mukaan: jupiter, mars, merkurius, pluto ja pohjoiseen osoittava sakara kuvastaa venusta, rakkauden ja tasapainon planeettaa. Sakarat voidaan nähdä myös viiden maaelementin mukaan: maa, vesi, puu, tuli ja metalli ja näin kuviossa ilmentyy myös vahva yhteys Äiti-maahan.

Valitsin tähän mandalaan (hah, juurikin huomasin => ) viittä eri kiveä: Ruusukvartsi, ametisti, vuorikristalli, hematiitti sekä peridootti. Ruusukvartsin valitsin houkuttelemaan iloa ja rakkautta elämääni, ametistin valitsin tuomaan minulle viisautta nähdä ja tunnistaa rakkaus kaikissa niissä muodoissa joina se minulle tuodaan, vuorikristallin valitsin jakamaan minulle sydämeeni parantavaa valoa ja yhdistämään nämä kaikki energiat toimimaan saman päämäärän mukaan, peridootin valitsin houkuttelemaan elämääni ripuaksen ihmeitä ja taikuutta sekä hematiitin valitsin maadoittamaan nämä kaikki energiat tähän hetkeen ja tämän hetkiseen elämääni.

Olen nähnyt jo muutamana yönä työskenteleväni näiden mandalaan tulevien kivien kanssa ja varsinkin ametistin energiat tuntuivat todella vahvasti unissa. Pyörryttävä tunne tuli ensimmäistä kertaa jopa uneeni Ü Tämä kuvio tuli myös melkein heti mieleeni kun sitä aloin miettimään, ja samoin myös kivet tuotiin minulle todella vahvasti mieleen. Kuvio oli valmis alta aikayksikön ja sitten täytyi vain odotella, että saan kaikki kivet kokoon Ü

Ennen mandalan tekoa puhdistin kivet hyvin ja paikan valinnan jälkeen kaikki alkoi tilan puhdistamisesta. Ja tällä kertaa sain aloittaa pesemällä ensin ikkunat kesän sateiden jäljiltä ja miten kirkkaat niistä tulikaan! Feng shuin oppien mukaan talon ikkunat ovat kuin sielun peilejämme, jos ikkuna ulkomaailmaan on utuinen ja likainen, luultavasti myös se on mitä heijastamme elämäämme. Nyt energiat pääsevät siis kirkkaina ja puhtaina sisään ja vahvistamaan ikkunalaudalla olevaa mandalaa. Itse mandalan asettele oli sitten hieman moniosaisempi prosessi, mutta laitoin rauhallista meditaatiomusiikkia soimaan ja aloin rauhassa sommittelemaan kiviä. Yhden kärjen laitoin tarkasti kohti magneettista pohjoista, jotta kaikki mahdolliset positiiviset energiat tulisi houkuteltua mahdollisimman hyvin elämääni.

Mandalasta tuli täydellinen ja pystyin jo heti tunnistamaan uudenlaisen energian nostavan päätään sisälläni Ü Suosittelen sydämeni pohjasta kristallimandalan tekemistä jo itse sen tekemisen vuoksi, jo tällaisen kuvion luominen sai sydämen laulamaan ilosta ja innostuksesta, mitä se lie tuokaan mukanaan päivien edetessä, en malta millään odottaa. Kiitos taas kerran kaikille mahdollisille tahoille, jotka mahdollistivat tämän ihanan rakkauden mandalan teon; kiitos, kiitos, kiitos!

Nyt rohkeasti luomaan omaa kristallimandalaanne!

Kivet: Somsola, Helsinki sekä Galleria kivitasku, Jyväskylä
Idea: Kristallihoitaja- kurssi, www.valonpolku.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti