maanantai 18. marraskuuta 2013

Aqua Aura - vuorikristalli

Kaikkea sitä vain oppii ostostensa myötä :) Jostain syystä minulle on jäänyt päähän käsitys, että Aqua Aura kivi on hyvä omistaa ja se värähtelee hyvin korkeita energioita. Näitä kiviä ei ole kuitenkaan helppo löytää eikä niistä loppujen lopuksi kovin monessa kivikirjassa ole ollut edes mainintaa. Nyt kun kiven ostin Tampereen kivimessuilta ja vasta kotona aloin etsimään tarkempaa tietoa kivestä, niin omaksi yllätyksekseni selvisi, että Aqua Aura ei olekaan täysin luonnon muovaama kivi, vaan se on ihmisen toimesta kullalla käsitelty vuorikristalli! Mutta antakaas kun kerron koko tarinan :)


Kivi löytyi tosiaan messuilta ainoastaan riipuksena ja sainkin idean tehdä siitä kaulaani ihanan vaalean sinisen kivikorun. Kotona hetken tuskaillessani ensin hienompien korutarvikkeiden kanssa, päätin luovuttaa ja ajattelin, että valkoinen nahkanauha on yksinkertaisimmillaan paras vaihtoehto korulle :) Nahkanarua sitoessa koruun, mietin samalla miten ihana korusta tulisi ja samassa korun vieressä välähti tosi kaunis vaalean sininen valo :) (tässä vaiheessa en vielä ollut lukenut kivestä enempää tietoa)... Ja totta kai tuo pilkahdus sai minut vakuuttuneeksi kiven energioista.

Kiven puhdistuksen jälkeen laitoin sen koruna kaulaani ja ajattelin surffailla hieman tietoa kivestä samalla kun totuttelisimme toistemme energioihin :) Ja tosiaan suureksi yllätyksekseni sainkin lukea, että tämä ihana kivi onkin muokattu kivi, eikä väri olekaan luonnollinen... vaikkakin värjäyksessä on käytettykin aitoa kultaa, joka on täysin luonnon materiaali niin väri ei kuitenkaan ole muokkaantunut tuhansien vuosien aikana kiven kehittyessä maan sisässä. Tätä kaikkea lukiessa hieman petyin ja ajattelin, että mitenkäs sitä nyt näin hassusti kävi, että tulin ostaneeksi ihmisen muokkaaman kiven, varsinkin kun niistä niin puhutaan että ne menettävät silloin osan luonnollista kemiaansa tällaisen muokkausprosessin aikana (kivi kuumennetaan korkeassa lämpötilassa kullan kanssa, jolloin kulta muokkaa kiven väriä sekä vaikuttaa kiveen tietysti molekyylitasolla muuttaen kiven alkuperäisiä ominaisuuksia). En kuitenkaan voinut täysin sivuuttaa myöskään tuota ihanaa vaaleansinistä välähdystä kiven vierellä korunauhaa valmistaessani, joten päätin antaa kivelle mahdollisuuden :)

Olin melko väsynyt vauhdikkaan viikonlopun jäljiltä ja päätin mennä pienille päiväunille kiven kanssa :) Jo heti silmät suljettua silmieni eteen levisi kirkasta sinisen hohtoista väriä, sekä melko selviä kuvia erilaisten naisten kasvoista. En loppujen lopuksi saanut täysin nukahdettua vaikka pitkän tovin sängyssä makoilinkin. Päätin koittaa kiven energioita myös kolmannen silmäni kohdalle ja ihan toimiva kivi näytti olevan :) Tuntui kuin tuo kivi olisi antanut minulle hieman energiaa lisää, vaikka aikaisemmin olin väsyttänyt niin maan mahdottomasti. Yön aikana näin myös hyvin kirkkaita sekä vaaleansini-sävytteisiä unia ja vaikka väsy oli äitynyt pieneksi flunssan aluksi niin en varsinaisesti tuntenut kipua kehossa koko seuraavan päivän aikana.

Huomasin töistä kotiin tullessa myös yhden uuden ominaisuuden, en tiedä johtuuko se tästä uudesta kivestä vai omasta kohonneesta herkkyydestä, mutta minun ei tarvinnut kohdistaa kiveä lonkkaani päin kun toista lonkkaa hieman muili, vaan ainostaan ajatusten siirtäminen tuohon kipuilevaan kohtaan aktivoi kiven hoivaavan energian lonkassani.. Mielenkiintoista, hyvin mielenkiintoista :) Myös koko ajan tätä kirjoittaessa tunnen kuinka tuota "heikompaa" lonkkaa hoidetaan ja kivi siis roikkuu kaulassa korkeamman sydänchakran kohdalla.

Mutta tässä nyt vielä hieman itse kiven ominaisuuksista. Nimensä mukaan se on siis hyvä auran puhdistaja ja värinsä mukaan kurkkuchakralle tai kruunuchakralle sopiva kivi. Puhdistaessaan kehojamme ja auraamme se luo rauhallista ja levollista energiaa. Eli mitä tahansa alemman tason energioita kehomme kantaakaa niin aqua aura auttaa näiden energioiden puhdistuksessa. Kivi auttaa tutkimaan omia syvimpiä tunteitaan säilyttäen silti sisäisen rauhallisuuden ja etäisyyden käsiteltäviin tunteisiin. Tästä kivestä on myös apua niille jotka toivovat tulevansa korkeampien energioiden kanavaksi ja noiden viisauksien välittäjäksi, avaamalla kommunikaatioväyliä eri ulottuvuuksien välillä. Vuorikristallin tavoin sillä voi aktivoida muita hoitokiviä, varsinkin kun se sisältää aidon kullan ominaisuuksia (aitoa kultaa pidetään monissa kulttuureissa mestariparantajana). Aqua Auraa kannettaeressa mukana, sen sanotaan auttavan tuomaan kantajan sisäisen kauneuden esiin, houkuttelemaan vaurautta ja menestystä, sekä tuomaan mukanaan esoteeristä viisautta. Kivi auttaa myös tasaamaan jännityksiä ja masentunutta mieltä sekä luomaan kantajalleen ja hänen ympäristölleen rauhaa ja terveyttä. Kiveä pidetään vahvasti henkisen kehityksen kivenä joka auttaa kohottamaan yhteistä ihmistietousuutta.

Ja vaikka prosessi onkin muuntanut kiven ominaisuuksia pysyvästi, se on osoittanut jo lyhyessä ajassa olevansa hyvin energinen kivi, joten innolla jään seuraamaan miten kivi vaikuttaa omaan kehitykseeni ja mitä kaikkia ovia se avaa minulle :)

Ps. sen verran piti vielä jatkaa, että omassa kivessäni on myös pienen pieniä poikittaisia juovia joten arvelin kiven omaavan myös lemurian kristallille ominaisia piirteitä, ainakin kun kiveä rauhallisesti silittelee noita poikkiviivoja pitkin niin vahvasti alkaa silmissä näkymään ensi violettia sitten ihanaa vaaleansinistä ja sitten sinisen eri sävyjä :)

Että tömmöinen uusi tuttavuus :) 

Tietolähde: www.celestialights.com

3 kommenttia:

 1. Ihana löytö sinulla :) Tuo aqua aura on jotenkin hyvin ajankohtainen kristalli nyt. Itse en sellaista vielä omista mutta tuntuu että törmään aiheeseen nyt vähän väliä, joten täytynee tästä vetää joitakin johtopäätöksiä ;) Ehkäpä teen joku päivä pienen meditaatiomatkan aqua auran energioihin ellen nyt satu jostain käsiini saamaan fyysistä kristallia :) Niin, olen melko uusi lukija, heipähei vaan, pidän aiheestasi - itsekin samalla alalla puuhastelen ;)

  VastaaPoista
 2. Moikka ja tervetuloa vaan lukijaksi. Ihana kun löysit sivuni. Kivet yleisestikin ovat tulossa vahvasti ihmisten elämään mukaan ja on ihana päästä kirjoittelemaan omia kokemuksiaan muillekin. Tuo ihana aqua aura joka luokseni löysi tiensä on osoittanut nyt vahvasti sisältävän monen eri aikakauden poppamiesten ja poppanaisten kokemuksia ja tuntemuksia. Silmät ammollaan energiatasolla olen seurannut mitä kaikkea tietoa kivi on vapauttanut minulle. Eli vaikka kiveä onkin käsitelty, niin poweria tästä kivestä ei kyllä puutu, sen olen nyt huomannut :)

  Kiva kun jätit kommentin ja laita lisää ajatuksia aina kun siltä tuntuu, on kiva päästä keskustelemaan asioista :)

  Vielä pitää sanoa, että itse tein rubiinin kanssa meditoinnin ilman varsinaista kiveä ja hyvin sekin näytti toimivan. Kaikkeen tietoon näyttää olevan pääsy energiatasolla ja se onkin valtava uusi työkalu :)

  Kivoja loppuviikkoja toivotellen :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, ja usein tuntuu että energiatasolla saattaa päästä jopa "syvemmälle" kuin fyysisen kristallin kanssa meditoidessa. Tämä on ihana aihe :) Ihanaa viikonloppua sinulle myös! :)

  VastaaPoista