perjantai 26. heinäkuuta 2013

Aura - Universaali energiakenttä


Ihmisten energiakenttää on kuvattu jo vuosituhansien ajan eri uskontokunnissa. Tuolloin ei varsinaisesti vielä puhuttu energiakentästä, vaan se kuvattiin elämän energiana eri tavoin eri tahoilla. Tästä esimerkkinä voidaan ottaa eri uskontokuntien kuvaukset valokehästä ihmisen tai pyhimyksen pään ympärillä, Prana - elämänvirta kehossa, Yin ja Yang energioiden tasapaino kehossa, astraalivalo koko kehon ympärillä. Kaiken kaikkiaan on löydetty 97 kulttuuria jotka kuvaavat auraa eli energiakenttää eri sanalla.

Yksinkertaisimmillaan auraa voisi kuvata kuitenkin aktiivisena energiakenttänä joka ympäröi kaikkea elollista ja värähtelee tietyllä taajuudella. Kun kaksi energiakenttää kohtaavat, tuntuu tuo kohtaaminen kummassakin energiakentässä erilaisina tuntemuksina riippuen siitä millaisia energioita noissa energiakentissä on sillä hetkellä valloillaan. Tästä esimerkkinä se, miten saatat tunnistaa jostain ihmisestä heti että teidän kemianne eivät tule toimimaan vaikka ette ole vielä vaihtaneet sanaakaan tai toisin päin siinä, miten saatat tuntea että jostain ihmisestä oikein hehkuu rakastavaa ja hoivaavaa energiaa etkä malttaisi millään lähteä pois tuon ihmisen lähettyviltä. Voit myös saada yhtäkkiä kumman tunteen, että sinun pitäisi lähteä pois jostain, vaikka et tiedä miksi. Tällä tavoin, elimistösi on koko ajan tietoinen muista energioista ympärilläsi vaikka itse et niitä saattaisikaan aina selvästi ymmärtää.

Aurassa on erilaisia kerrostumia jotka voidaan nähdä eri väreinä. Näitä auran kerrostumia ja auraa tietenkin itselläänkin on pidetty jo pidemmän aikaa terveyden, paranemisen sekä sielun kehittymisen mittareina. Näitä aurassa näkyviä eteerisiä kehitystasoja voidaan näin ollen pitää terveyden ja paranemisen pohjana. Sairaus tai energian vapaan liikkeen häiriöt voidaan näin ollen helposti nähdä ja tunnistaa auran väreistä. Nämä värit voidaan yhdistää chakrajärjestelmämme väreihin ja opetellessamme näiden energiakeskustemme ominaisuuksia, saamme suoraa tietoa auran tilasta.

Sitten haluan vielä tuoda esiin erikseen miksi tämän energiakenttämme ymmärtäminen on niin tärkeää tänä päivänä. Enkeliblogissani olen jo muutaman kerran ottanut esiin maapallon ympärillä olevan kristalliverkoston, joka on kuin universaali energiaverkko joka sitoo kaiken elollisen, maa planeetan sekä kosmiset energiat saumattomasti toisiinsa. Esimerkiksi se miten me ihmiset toimimme ja ajattelemme tässä hetkessä välittyy energiana tuohon valtavaan energiaverkostoon jonka osanen olemme ja näin ollen vaikutamme valinnoillamme ja mielialoillamme paljon laajemmin kuin osaamme kuvitellakaan. Osana tuota suurta universaalia energiaverkostoa, olemme koko ajan vuorovaikutuksessa erilaisten energioiden kanssa, tiedostimmepa sitä tai emme. Samalla tavoin kun me lähetämme tuohon verkostoon päivittäistä energiaamme, samalla tavoin koko ajan vastaanotamme kollektiivista energiaa tuosta valtavasta energiaverkostosta. Näin ollen olemme yhtä kaiken olemassa olevan kanssa ja kaikki olemassa oleva on myös osa meitä.

Tämä ajatusmalli universaalista energiaverkostosta joka yhdistää meidät maapalloon, kaikkeen elolliseen sekä kosmisiin energioihin, kumoaa täysin sen ajattelutavan johon meidän on yksilöinä ja yhteiskunnan toimijoina kasvatettu. Meille on opetettu lapsesta lähtien, että olemme erillisiä olentoja kaikesta konkreettisesta ympäristössämme olevasta tai henkimaailman energioista.  Meille on opetettu, että onni ja autuus on vain harvojen ja valittujen etuoikeus ja sen eteen on tehtävä rystyset verillä töitä. Nyt tarkemmin ajateltuna, aivan hirvittävä ajatusmalli ja miten yksinäiseksi se varmasti onkaan tehnyt monen taipaleen täällä maan päällä. Tietoisuus on kuitenkin kasvamassa ja meidän ei tarvitse enää ajatella olevamme irrallisia yksiköitä todellisuudessamme, vaan olemme osa laajempaa kokonaisuutta. Jokainen meistä on yhtä tärkeä osa palapeliä, ei vain joku jolla on tiettyjä ominaisuuksia tai luontaisia avuja. Maailmaa ei tarvitse enää yrittää ymmärtää pilkkomalla sitä aina vain pienempiin osiin asioiden ytimiä löytääkseen ja ymmärtääkseen, vaan maailma tulisi nähdä energioiden potentiaalina. Tällä tarkoitan sitä, että tehdessämme tietoisesti valintoja tässä hetkessä, voimme muuttaa noilla samaisilla energioilla niin menneisyyttämme kuin tulevaisuuttammekin.

Kaikki energia on siis jollain tavoin alati yhteydessä toisiinsa ja erilaisia mahdollisuuksia kumpuaa esiin aina kun kaksi tai useampi energia kohtaavat toisensa. Nämä kohtaavat energiat voivat muuttaa toisen energian suuntaan, ne voivat vahvistaa toistensa energiaa tai harmonisoida toistensa yliaktiivisen toiminnan, mahdollisuuksia on lukemattomia. Ja tämä uusi energiakenttä- ajattelumalli muuttaa nopeasti yleiskuvan maailmasta jota meille on opetettu. Mutta jotta pystyisimme hyödyntämään näitä energioita parannustyössä ja toimimaan parantajina, tulisi meidän ensin yrittää lähentyä tuon universaalin luovuuden voiman kanssa. Meidän tulisi muuttaa omaa ajattelutapaamme niin, että ymmärtäisimme olevamme universaali myös itse. Olemme yhtä ja samaa energiaa tuon universumin luovan voiman kanssa. silloin kun ymmärrämme, että olemme osa tuota universaalia energiakenttää voimme astua sisään tuohon kokonaisvaltaiseen uuteen olemukseemme, tulla yhdeksi tuon universaalin energiakentän kanssa ja ottaa käyttöön universumin luovat voimat parantaaksemme kenet tahansa haluammekaan maailmasta.

En käy tässä yhteydessä vielä läpi auran eri tasoja, koska teen niistä oman postauksen myöhemmin, mutta haluaisin vielä muistuttaa, että jokaisen on mahdollista kehittää aistejaan ja maailman katsomustaan, jos vain antaa itselleen siihen luvan. Tästä aistien harjoitteesta kerron lisää " Kasvien auran tunnistus" postauksessa, jonka löydät oikeasta sivupalkista. Innostavia opiskeluja itse kullekin tahoillanne ja olkaa avoimia uusille kyvyillenne, jotka on niin hirveän kauan pidetty teiltä piilossa Ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti