perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kasvien Auran tunnistus

Jos sinulla on kotona jokin kasvi, laita se tummaa pintaa vasten ja kohdista kasviin kirkasta valoa. Saatat huomata vihreä-sinisen valon häivähdyksen kasvin lehtien ulkorajoilla, kulkien monesti ylöspäin kasvusuunnassa. hetken päästä väri saattaa himmetä ja kadota kokonaan, sitten se tulee esiin taas hieman eri paikassa ja eri liikkeillä. Nämä valoaallot reagoivat sormeesi jos viet sitä lähemmäksi lehden reunaa, tai reagoi kiveen tai kristalliin jos viet sen lehden lähettyville. Voi huomata vetäessäsi kiveä kaemmaksi kasvista, että kasvin väriaalto seuraa kiven energiaa, kuin säilyttääkseen yhteyden kiveen mahdollisimman kauan.


On todistettu myös, että vaikka napsaisisit lehdestä palan irti, irrotetun palan kohdalla saattaa näkyä vielä lehden ulkoreunan valoaallon energiajälki , vaikka lehdessä onkin rako. Light of hands kirjassa kerrottiin, että kasvin reunukset olivat ensin hehkuneet tuota sinisen-vihreää valoa, mutta kun lehdestä oli napsaistu pala pois, oli kasvin valoaalto muuttunut hetkeksi tumman violetiksi. Kokeen tekijä oli pyytänyt kasvilta heti anteeksi ja kun tuo alkuperäinen sinisen-vihreä väri palasi, oli hän selvästi huomannut poistetun kohdan edelleen hehkuvan normaalin lehden ulkopinnan muodon mukaan.

Parantavilla kivillä ja kristalleilla on hyvin mielenkiintoiset energiakentät moniulotteisine auroineen ja monimutkaisine kuvioineen ja sen vuoksi ne ovat erinomaisia parannustyön apureina. Kokeilin itse tuota yllä olevaa testiä ihanaan rahapuuhumme ja näin selvästi hyvin tumman violettiä valoenergiaa kasvin lehtien ulkoreunan läheisyydessä. Mieleen vain tuli yllä olevasta selityksestä, että olenkohan anteeksi pyynnön velkaa, kun väri oli tumman violetti, koska en ole niin hirveän paljon antanut aikaani tuolle kasville (iik). Sitten testasin muutaman kiven energioita kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, ja tässä on tuloksia alla Ü

 * Puuakaatti teki paksun vaalean vihreän valoaaltokerroksen tuon tummanvioletin valoaallon päälle. Hyvin ymmärrettävää, koska puuakaatti omaa nimenomaan kasvien hyvinvointia edistäviä energioita.

* Lapis Lazuli alkoi hohtamaan melkein heti aivan kirkaan vaalean sinistä valoa ulkoreunoiltaan kun asetin sen kasvin lehden lähelle. Tiedättekö sellaisen värin joka hohtaa maapallon takaa avaruutta vasten katsottaessa (siis miten se on kuvattu kuvissa). Tuo hohde tuli hyvin ohuena nauhata tuon violetin valoaallon yläpuolelle.

* Ametisti hohti vaaleanpunaista väriä tuon violetin väriaallon yläpuolella

* Malekiitti ei hohtanut mitään väriä, mutta vahvisti hyvin paljon kasvin violettia väriaaltoa todella paksuksi raidaksi kasvin ja kiven ja sormieni ympärille. Tämäkin on hyvin ymmärrettävää, koska malekiitti voimistaa parantavia ja rakkaudellisia energioita ympärillään.

Tosi huikea harjoitus ja aion kokeilla tätä useamminkin, jotta saisin harjaannettua silmäni tunnistamaan auroja kasvien ja ihmisten ympärillä. Muistuttaisin vielä, että tällaisen energiakentän saatat nähdä myös kotonasi olevan niin sanotusti elottoman esineen ympärillä, koska nekin omaavat kyvyn kyllästää itsensä energioilla joita niiden ympärillä on. Varsinkin jotkut sinulle hyvin henkilökohtaiset tavarat saattavat hehkua paljonkin. Olipa hauska testi ja suosittelen kaikille kokeilemaan. Ei se niin vaikeaa ollut, kun vain malttoi keskittyä asiaan Ü




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti