torstai 18. heinäkuuta 2013

Aventuriini - vihreä


Aventuriini on hyvin monikäyttöinen hoitokivi ja sitä löytyy monen värisinä, värin aina hieman kertoessa millä hoito-ominaisuuksilla kukin kivi on varustettu. Tässä alla ota kuitenkin esittelyyn vihreän aventuriinin koska se on muodostunut minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeäksi kiveksi suojatessani itseäni energia-ryöstöjä vastaan.

Energiatasolla tämä hellä kivi hoitaa kateenkorvaamme aktivoimalla kateenkorvan tuottaman tymoosi hormonin eritystä vahvistamalla immuunijärjestelmäämme. Energiatasolla se kontrolloi myös verenpainetta ja toimii tulehdusten hillitsijänä. Aventuriinin värähtelyjä on käytetty valtimonkovettumien hoidoissa sekä kolesterolin hallinnassa. Kristallihoidoissa aventuriini-vettä käytetään myös ihon hoidossa.

Vihreä aventuriini on kuitenkin parhaimmillaan erilaisten tilojen ja oman auran suojelukivi, koska se estää elektronista säteilyä häiritsemästä omaa energiakenttäämme. Varsinkin jos olet hyvin herkkä tietokoneen, TV:n tai puhelimen säteilyille, niin tämä kivi on hyvä suoja sinulle. Tämä kivi on myös vahva yhdysside deevojen valtakuntaan (luonnonhenget) ja voit pyytää tämän kiven värähtelyjen kautta deevojen apua suojata sinut myös maaperän saasteilta.

Vihreä aventuriini poistaa energiakentästäsi kaiken joka kuluttaa energioitasi turhaan. Kivi auttaa suojaamaan sydämesi elämänenergiaa irrottamalla "vamppyyri" energiat elämänenergian chakrastasi, jotta voisit keskittyä toimimaan puhtaan elämänenergian virralla, etkä luovuta energiaasi muille tahoille jotka hyödyntävät sinun energiaasi.

Aseta vihreä aventuriini vasempaan kylkeesi kainalon alapuolelle suojelemaan elämänvirran chakraa. Naisilla tämä onnistuu hyvin sujauttamalla kivi rintaliivien väliin, miehet voivat tukeutua pieneen teipin palaan tai isompaan laastariin jolla teippaavat kiven paikoilleen. Tee tämä varsinkin silloin kun olet astumassa tilanteisiin joissa on paljon ihmisiä. Kun olet asettanut kiven paikoilleen voit tuntea nopeasti energiasi kohoavan huomattavasti.

1 kommentti:

  1. voiko seleniittiä ja vuorikidettä käyttää yhdessä?Entäs mitä kiviä kannattaa käyttää kylpyhuoneessa?

    VastaaPoista