sunnuntai 18. elokuuta 2013

Haavan hoitoa kivillä


Viikko sitten sunnuntaina vaatehuoneremonttia tehdessä, pamautin maalipurkkia avatessa puukolla melkoisen reiän peukolooni. Haavasta tuli sen verran syvä, että siihen jouduttiin laittamaan muutama tikki auttamaan haavan umpeutumista. Minun ei tarvinnut kauaa miettiä kun jo tiesin, että heti kotiin päästyä aloittaisin haavan hoidon kivellä. Itse asiassa en aloittanut aivan heti, vaan vasta illalla kun puudutusaine oli kokonaan lakannut vaikuttamasta peukaloon.

Otin tarkoituksella kämmeneni sisään puoreän vuorikristallipallon, koska pyöreä muoto takaa sen, että kiven energia levittyy tasaisesti kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Tämä sen takia, koska haavan jäljiltä ympäröivät pikkulihakset olivat myös kankeina ja kipeinä. Kirkas vuorikristalli on hyvä yleisparantaja ja sitä kutsutaankin kivikunnan isoisäksi, koska se välittää valkoista kirkasta valoa joka sisältää kaikki sateenkaaren värit. Ja näin ollen kun kiven kanssa on kosketuksissa, saat myös omaan käyttöösi tuon samaisen puhtaan valoenergian jota Vuorikristalli välittää.

Itse haavan päälle valitsin ruusukvartsin, joka tunnetaan yleisesti rakkauden kivenä, joka parantaa minkä tahansa haavan jonka sydän on joko fyysiseen tai energiakehoihin muodostanut. Ruusukvartsia on joskus myös kutsuttu vanhaksi viisaaksi rouvaksi, jolla on kaikki mahdolliset vastaukset valmiina ja pystyy parantamaan haavan kuin haavan silmänräpäyksessä. Heti kun sielu tunnistaa ruusukvartsin energian, se huokaisee helpotuksesta koska se tietää, että apu on saapunut paikalle.  Ruusukvartsi kun on sydänchakran kivi ja resonoi vahvasti sydämen ja rakkaudellisten energioiden kanssa, hoitaa se mitä tahansa haavaa hyvin hellästi ja myötätuntoisesti.

Ensin viritin itseni kumpaankin kiveen ja kerroin kummallekin erikseen mitä niiltä toivoisin tähän hoitotoimenpiteeseen liittyen. Tämän jälkeen asetin kivet paikoilleen, vuorikristallipallon kämmenen sisään ja ruusukvartsin haavan päälle. Sitten hiljennyin ja pyysin arkkienkeleitä, ylösnousseita mestareita, keijumaailman edustajia, haltijoita sekä luonnonenergioita avuksi tähän hoitoprosessiin, siis niitä jotka haluaisivat osallistua. Sitten pyysin Mestari Hilarionia näyttämään minulle miten energioiden liikehdintä tapahtuisi hoidon aikana ja sitten rauhoituin ja keskitin ajatukseni ensin vuorikristalliin, josta kuvittelin lähtevän hyvin hienojakoista valoa kiven ympärille ja miten tuo hienojakoinen valoenergia lähestyi jokaista yksittäistä soluani kädessäni täyttäen ne energiallaan ja yhdistymällä tuon fyysisen solun energioihin. Näin tehden näin mielikuvin tummaa energiaa irrottuvan soluista ja haihtuvan äärettömyyteen. Tämän jälkeen keskitin ajatukseni ruusukvartsiin ja näin siitä vapautuvan hyvin hienojakoista puhtaan kimaltelevaa vaalenpunaista energiaa joka kulki kohti tuota avointa haavaa joka oli rikkonut täydellisen liiton solujeni välillä ihokudoksessani. Näin miten ruusukvartsin lempeä energia antoi energiaa haavan runtelemille soluille ja yhdisti hyvin syvältä haavan pohjasta alkaen solurakenteita uudelleen yhteen. Tämä kaikki kävi hyvin harmonisessa järjestyksessä kiven energioiden työskennellessä omien energioideni kanssa. Annoin hoidon jatkua rauhassa niin kauan kunnes en enää tuntenut minkäänlaista jomotusta tai kankeutta peukalossani. Hoidon päätteeksi kiitin isosti Mestari Hilarionia, että sain nähdä tuo mahtavan energioiden yhteistanssin soluissani.

Toistin tämän saman hoidon joka päivä sunnuntaista eteenpäin, paitsi torstaina unohdin sen tehdä kovan pääkivun vuoksi ja perjantaina aamulla ihme kuin ihme, peukaloa jomotti haavan kohdalta. Tein heti aamusta samaisen hoidon sormelle ja niin vain jomotus ja kipuilu hävisi sormesta. Loppuviikosta, en enää erikseen joka kerta käynyt läpi tuota alustusta ja mielikuvia, vaan annoin kivien rauhassa toimittaa tehtäväänsä. Ne tietävät nyt mitä odotan niiden tekevän ja ne ovat tehneet loistavaa työtä joka päivä. Huomenna on tikkien poisto ja haava on parantanut hyvää vauhtia. Aion silti jatkaa hoitoa vielä niin kauan kunnes peukaloni on taas hyväkuntoinen.

Olen hurjan onnellinen, että minulle on opetettu jo tähän mennessä niin paljon. Apu on ollut valtavaa, vaikka osan avusta onkin saattanut ymmärtää vasta paljon jälkikäteen Ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti