sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kivieliksiirin valmistus


Miten utelias ihmismieli voikaan olla Ü . Luin aivan muita juttuja tuolta kivikirjoistani, kunnes teksti vaihtui vuorikristalliin ja siihen miten vuorikristallista kannattaisi tehdä itselleen kivieliksiiriä, jos toivoisi itselleen syvempää ymmärrystä kivikunnan energioista. Ja enhän minä voinut olla koittamatta tuota eliksiirin tekoa, vaikka itselläni oli oikeastaan vain aineosista itse vuorikristalli Ü Hetken mietittyäni asiaa oivalsin, että minulta löytyy myös kristallilasi jossa tuon eliksiirin voisi valmistaa. Nyt jotenkin ymmärrän miksi tuo lasi on kaappiini kulkeutunut aikoinaan. Entisellä työpaikallani vuosia sitten tyhjättiin kaappeja ja tavaraa oltiin heittämässä paljon pois. Silmäni kiinnittivät huomion tuohon kuvassa näkyvään ihanaan kristallilasiin ja ihastuin siihen niin kovaa, että päätin viedä sen kotiin. Silloin olin juuri alkanut tutustumaan feng shuin saloihin ja päätin ostaa aina silloin tällöin lasiin tuoreen kukan joka kelluisi vedessä. Muuton myötä lasia jo mietittiin, että heitetäänkö se pois, mutta jotenkin minulla oli tunne, että en halua luopua siitä. Samoin kun purimme uudessa kodissa lasitavaraa kaappeihin, mieheni kysyi, että voiko tämän kristallilasin jättää laatikkoon ja viedä varastoon, mutta jostain syystä halusin sen lasikaappimme. En ole vuoteen sattunutkaan tuohon kristallilasiin lasikaapissamme, siellä se on vain odottanut ja kököttänyt jotta tulisi oikea hetki sen astua esiin palvelemaan suurempaa tarkoitusta Ü On se jännä!

No mutta, sitten itse asiaan. Kivieliksiirin tekoon tarvitaan itse kiven ja kristallilasin lisäksi myös steriiliä tai tislattua vettä, jota saattaa saada apteekista sekä eliksiirin varastointiin apteekin pipettipulloja. Olen aikaisemminkin käynyt täällä Jyväskylässä kyselemässä apteekeista rohtoihini erilaisia aineosia ja silloin niitä ei löytynyt ja nytkin vaikka ensimmäisestä apteekista löytyikin steriiliä vettä (n. 2 eur/plo) niin heillä ei ollut noita lääkepulloja. Luojan kiitos ne löytyivät seuraavasta apteekista ja sitten suuntasin jo iloisena alkoon hakemaan brandya (36%). 

Näitä asioita tarvitset neljään 50ml lääkepulloon:

Steriloitu kristallimalja
hiomaton ja käsittelemätön kivi (pieni)
100ml steriloitua vettä (apteekista)
Brandyä (säilytysaineeksi)
pieniä lasisia pipettipulloja (apteekista)
tarraetikettejä pulloihin


Kivieliksiiri valmistetaan aina hiomattomasta ja käsittelemättömästä kivestä. Kiven koolla ei niinkään ole merkitystä, mutta usein pienempi koko on kätevempi. Tässäkin voi jo harjoitella materialismista luopumista jossa ajatellaan helposti " Suuri on kaunista!".

Kiven voi valita intuitiolla, monesti kivi viestittää sinulle vahvasti jos se ilmoittaa halukkuutensa jakaa energiaansa eliksiiriisi. Silloin kun kivieliksiiriä aiotaan valmistaa värillisistä kivistä, niin täytyy muistaa se valitettava totuus, että hyvin monia kiviä värjätään jotta niistä tulisi asiakkaille houkuttelevempia. Näistä esimerkkinä turkoosi, joka joutuu usein värjäyksen kohteeksi. Jos vain tieto on olemassa, niin tällaisten kivien käyttöä tulisi välttää värähtelylääkinnässä. Myöskään synteettisesti valmistettuja kiviä ei kannata käyttää, koska niiltä puuttuu miljoonien vuosien kokemus ja työskentely kivikunnan sekä planeetan muiden energioiden kanssa. Jos epäilet kiveäsi väärennetyksi tai säteiletetyksi, voit kysyä asiaa vaikka heilurisi avulla. 

Kivi kannattaa puhdistaa ennen eliksiirin tekoa. Voit käyttää esimerkiksi hyvää suolaa, mutta muista puhdistaa kivi hyvin tämän jälkeen juoksevan veden alla, koska suolalla on taipumusta tarttua mineraaliin. Ennen uutteen valmistusta on hyvä myös pyytää kiveä tuomaan tietoisuutensa tähän hetkeen niistä valtavan pitkistä aikasykleistä, joihin kivi on yleensä virittynyt. Puhdistuksen jälkeen on hyvä olla koskematta kiveen paljain käsin, vaan kivi tulisi siirtää steriloitujen pinsettien tai pihtien avulla. 

Kiven puhdistuksen jälkeen olisi hyvä antaa sen levätä muutama tunti, jos mahdollista niin kiveä voi vahvistaa pyramidirakenteen alla (josta postaus tulee myöhemmin). Kiveä voi myös vahvistaa tovin ajan aamuaurinkossa, joka voimistaa mineraalin ominaisuuksia. Myös kuun valossa voidaan aktivoida joitain mineraaleja kuten helmeä, kuukiveä ja kvartsia. Kuun olisi kuitenkin hyvä olla lakipisteessään. Tärkeintä on huolehtia siitä, että kivi pysyy puhtaana ennen kuin siitä tehdään eliksiiriä. 

Kivet uutetaan aina tislattuun tai steriloituun veteen, jota saa apteekista. Näin siksi, että vesijohto- tai lähdevedessä on mukana mineraaleja, jotka tuovat oman informaationsa eliksiiriin ja tämä ei ole tietenkään toivottavaa silloin kun halutaan säilöä jonkin tietyn mineraalin tai kiven informaatiota. 

Kristallimalja on optimaalinen astia kivieliksiirin teossa, mutta myös tavallinen koristeeton lasikulho käy. Astian tulee olla kiehuvassa vedessä steriloitu ja täysin jäähtynyt ennen uutteen tekemistä. 

Ennen tekoprosessia olisi hyvä hetken meditoida sisäisen kirkkauden ja tyyneyden saavuttamiseksi. Tällöin olisi myös hyvä olla kääntyneenä magneettista pohjoisnapaa kohden, koska se yhdistää ihmisen paremmin maan energiakenttään. 

Kun oikea vire on saavutettu, aseta kivi kulhon pohjalle ja kaada steriloitu vesi kulhoon. On tärkeää asettaa kulho luonnolliselle alustalle kuten nurmikolle tai puualustalle. 

Voit myös laittaa vuorikiteitä tai rubiineja kulhon ympärille vahvistamaan tekoprosessia, myös boji-kiven, kvartsin tai tähtisafiirin mukana olo hyödyttää prosessia. 

Eliksiirin valmistusaika vaihtelee ja onkin hyvä käyttää heiluria tai vastaavaa varmistamaan koska informaatiota ja energiaa on siirtynyt optimaalinen määrä kulhossa olevaan veteen. Usein pari tuntia riittää uuttamiseen. 

Kun energia on siirtynyt veteen, voit valmistaa äitiuutteen laittamalla steriloituun pipettipulloon suunnilleen puolet kiviuutetta ja puolet alkoholia. Brandy on alkoholeista paras, koska tietoisuuden näkökulmasta kehon on helpompi ottaa vastaan brandyä kuin kirkasta alkoholia. 

Seuraavaan asteeseen, eli varastopulloon voit laittaa 1-7 tippaa äitiuutetta ja loput brändyä. Paras aika valmistaa kivieliksiiriä olisi loppukeväästä tai alkukesästä, jolloin auringonpaiste on voimakasta ja virittävää, mutta kukkauutteisiin nähden kiviuutteella on se etu, ettei se ole sidoksissa tiettyyn kukinta aikaan. 

Kun eliksiiri on valmistunut, äitipullo voidaan laittaa pyramidirakenteen alle voimistumaan muutamaksi tunniksi, mutta tästä rakennelmasta tulee myöhemmin oma postauksensa missä selitän erikseen tuon pyramidinrakenteen hyödyt. Itsellä ei vielä sellaista ole, mutta se on hankintalistalla ensimmäisenä!

Ensimmäisiä ja tärkeimpiä asioita kivieliksiiirien opiskelussa ja valmistuksessa on kokeilla niiden toimivuutta itse. Kärsivällisyys on kuninkaallinen hyve tässäkin asiassa sillä luonnon kanssa ei ole syytä hötkyillä Ü

Kivet kuljettavat mukanaan kiderakenteensa kuviota, joka vaikuttaa fyysisen kehon mineraali-ja kiderakenteisiin biomolekylaarisella tasolla. Tämän vuoksi kivieliksiiri toimii lähempänä biomolekylaarista rakennetta ja yhdistävät elämänvoiman fyysiseen kehoon. Niillä on myös voimakas yhteys siihen eetterikehon osaan, joka on yhteydessä kaikkiin soluihin. 

Kivieliksiirit stimuloivat tervehtymistä fyysisessä kehossa, mikä perustuu resonanssin tai harmonian sekä värähtelyn periaatteisiin. Kivieliksiirin parantava vaikutus käynnistyy, kun eliksíiriin tallennetut, kidekuviot siirtyvät sairastuneen fyysisen kehon epätasapainossa oleviin biomolekylaarisiin rakenteisiin. Usein jalokivet resonoivat erityisesti tiettyjen anatomisten kohtien kanssa, joihin niiden parantavat ominaisuudet kohdentuvat. Kivien värähtelyt saapuvat yleensä fyysiseen kehoon tarkalleen meridiaanipisteiden kohdalta.

Kivieliksiirit vaikuttavat myös yksilön psykospirituaaliseen dynamiikkaan. Tällä tavoin toimiessaan ne vaikuttavat enemmän tietoisuuden hienorakenteisiin kuin fyysisen kehon molekylaariseen kemiaan.Täytyy muistaa kuitenkin, että uutteet ovat lähinnä vain solutasolla aikaan saatu solujen inspirointi ja herättely oman paranemisen aloittamiseen, ei niinkään muutosta aktiivisesti eteenpäin vievä voima. 

Kivieliksiirit vaikuttavat osin siis kehon omien kiderakenteiden kautta. Tässä toimii henkinen vastaavuuden suhde. Kiderakenteita ja ominaisuuksia fyysisestä kehosta löytyy esimerkiksi solusuoloista, lymfajärjestelmästä, kateenkorvasta, käpylisäkkeesta, punaisista ja valkoisista verisoluista ja lihaskudosten uusiutuvista ominaisuuksista. Kehon kideominaisuuksien vahvistaminen lisää selvänäköisyyttä, telepatiaa sekä parantaa vastaanottavuutta paranemiselle. 

Kokemus tekee tässäkin mestarin, eikä yhtä virallista totuutta ole olemassa, vain koeteltuja tekniikoita ja tapoja työskennellä värähtelyuutteiden kanssa (kukka- ja kiviuutteet sekä homeopaattiset uutteet). Eliksiirejä voi käyttää kylvyissä tai spraynä sisätiloissa. Niitä voi myös ottaa muutaman tipan suoraan kielen alle tai sekoitettuna raikkaan juomaveden sekaan. Kivieliksiirejä tulisi käyttää varastoasteisina, jolloin ne vaikuttavat yleensä parhaiten. Suositeltava määrä on yleensä 3-4 kertaa päivässä 2-7 tipan kerta-annoksina. Tavallinen kuuri kestää kuukauden, joskus kaksikin. Vain kroonisten terveysongelmien yhteydessä, jotka ovat jatkuneet yli kolmevuotta, on hyvä käyttää uutetta yhtäjaksoisesti yli vuoden ajan. 

Muistutuksena vielä, että olisi hyvä tutustua eliksiireihin ensin yhtä kivieliksiiriä kokeilemalla ilman että siitä tekee kompinaatioita muiden eliksiirien kanssa. Huomioitavaa on myös jos jo käytät jotain muuta värähtelyuutetta, eli kukkauutteita tai homeopaattisia hoitoja, niin olisi hyvä ilmoittaa hoitoja antavalle, että olet aloittanut myös kivieliksiirikuurin. Eri kuntien värähtelyuutteiden sekoituksissa ei ole mitään vikaa, mutta jotta kehoa ei heti sekoitettaisi monelta esi tasolta tuleviin värähtelyihin, niin olisi hyvä aloittaa yhdellä värähtelyuutteella Ü

Itse siis valmistin Vuorikristallista neljä äitiuute pulloa ja 2 varasto pulloa, joista yhdet kumpaakin lahjoitin anopille kokeiltavaksi. Eliksiirin vaikutuksen ja varsinkin vuorikristallin ominaisuuden tunnistin oitis anoppilassa, kun hän teki minulle kivihoidon. Huomasin hoidon aikana miten tuon kämmen jossa oli peukalossa haava alkoi pikkuhiljaa kylmenemään, vaikka itse käteen ei oltu asetettu mitään kiviä. Kylmeneminen vain jatkui ja pikkuhiljaa aloin tuntemaan kuin tuon haavakäden kämmenen pohjalla olisi ollut fyysinen vuorikristallikivi. Painauman muoto muistutti jopa täydellisesti sitä vuorikristallia josta eliksiirin tein. Peukalossa ja sitä ympäröivissä lihaksissa tuntui pieniä liikkeitä ihon alla, niin kuin sitä olisi jotenkin hoivattu ja operoitu. Hoidon jälkeen peukalo oli aivan täysin terveen oloinen eikä siinä tuntunut minkään laista kipeyttä haavasta vaikka peukaloa liikutti suurempiakin liikeratoja pitkin Û Hoidon jälkeen myös huimaus oli valtavaa, eli melkoisissa energioissa sitä oli kyllä taas oltukin. Olen huomannut, että jostain syystä minun ja anoppini ollessa yhdessä energiat voimistuvat huomattavasti, tästä on aiempiakin kokemuksia Ü 

Mutta summa summaarun, nyt olen eliksiiriä kokeillut muutaman päivän ja teho on ollut hyvä, myös fyysisellä tasolla on elimistöä puhdistettu ja suolistoa tyhjätty, mikä on vuorikristallin yksi vaikutusalue myös (alla teksti). Tuosta yhdestä äitiuutepullosta riittää nyt varmasti itselleni eliksiiriä hamaan tappiin asti, joten jos joku on kiinnostunut ostamaan jäljelle jääneet pullot raaka-ainehintaan kokeilumielessä niin voin ne ilolla myydä eteenpäin Ü Äitiuutepullon hinta on 4 euroa. Asustelen Jyväskylän keskustassa, joten kovin paljon pidemmälle uutetta on hankala alkaa kuljettamaan /lähettämään.  Mutta jos kiinnostus heräsi, niin ensimmäiset kaksi innokasta saavat uuteet omikseen Ü Laita sähköpostia osoitteeseen enkelin.polya@gmail.com, niin vastaan sitten siihen josko pulloja vielä löytyy vapaana. 

Loistava kokeilu ja lupaan kertoa myöhemmin myös miten eliksiiri on mahdollisesti alkanut vaikuttamaan ja mihin muihin asioihin Ü Tässä alla vielä erikseen tietoa juuri tuosta vuorikristallista ja siitä valmistetusta eliksiiristä.

Vuorikristalli - Emotionaalinen tyyneys

Vuorikristalli on kirkas, väritön kvartsi, joka on kauneimmillaan kiteytynyt kuusikulmaisiksi prismoiksi. Niiden toisessa päässä on pyramidipintoja. Vuorikristalleja on käytetty ammoisista ajoista lähtien erilaisten henkisten praktiikoiden, parantamisen ja ennalta näkemisen yhteydessä.

Lemurialla vuorikristallia käytettiin vahvistamaan tietoisuutta visionäärisistä kyvyistä. Vuorikristalli-eliksiiri voimistaa vatsalaukkua, aivolisäkettä ja koko suoliston aluetta. Vuorikristalli lisää myös kehossa olevia kiderakenteita, jotka sijaitsevat solusuoloissa, verenkiertoelimistössä, rasvakudoksessa, imunesteessä, hermostossa ja käpylisäkkeessä. Myös muut kvartsimuodot vaikuttavat jonkin verran kehon kristallirakenteisiin.

Vuorikristalli-eliksiirin vaikutus lisää solutasolla aivolisäkkeen rauhaseritystä ja valkoisten verisolujen tuotantoa. Vuorikristallilla voidaan hoitaa sellaisia sairauksia kuin suolisto-ongelmia, mahahaava, leukemiaa, paiseruttoa sekä petrokemiallista miasmaa. Eliksiiri antaa suojaa myös taustasäteilyä vastaan.

Vuorikristalli lievittää kaikenlaisia emotionaalisia ylilyöntejä, varsinkin hysteriaa. Aminohappojen imeytyminen proteiineihin parantuu, mikä tukee vatsakalvoa. Kolmassilmä ja kruunuchakra sekä solar plexus voimistuvat. Toisen chakran luovuus tasapainottuu tunnechakran herkkyyden avulla antaen tunnetta ilmaisuun.

Tunnekeho asettuu linjaan eetterikehon kanssa vuorikristalli-eliksiirin avulla. Tämä edistää kudosten uusiutumista, vaikkei suoranaisesti saakaan sitä aikaan. Vuorikristalli on voimakas ajatusten voimistaja, kuten muutkin kvartsit. Käyttääksesi Vuorikristalli-eliksiiriä kylvyssä, laita ensin seitsemän tippaa eliksiiriä pieneen määrään tislattua vettä ja lisää tämä sitten kylpyveteen. Eliksiiriä voidaan käyttää missä tahansa keholla.

Kiven ominaisuudet ovat tasapainottaa yinin ja yangin suhdetta. Vuorikristallissa toteutuvat täydellisessä tasapainossa informaation varastoiminen sekä lähettäminen. Eliksiirin voimistamiseksi se voidaan asettaa kartiomaisen muodon alle 25 minuutiksi. Solar plexus on eliksiirin sopivuuden testikohta.

Äitiuute: 50% kivieliksiiriä + 50% brandyä
Varastouute: 2 tippaa Äitiuutetta + loput brandyä
Käyttöuute: 2 tippaa varastouutetta + suurin osa steriloitua vettä + hieman brandyä sekaan

Käytä varastouutetta jos haluat selviä kliinisesti mitattavia tuloksia, käyttöuutetta silloin kun haluat vaikuttaa enemmän henkiseen rakenteeseen ja ominaisuuksiin

Hitsi, meinasin vallan unohtaa. Otin kirstallimaljasta muutaman kuvan uutteen valmistuken alussa tätä blogia varten ja kuvia tarkastellessa ja suurennellessa silmäni kiinnittivät huomiota yhteen kuvioon lasin pinnassa. laitan tuon lähikuvan tähän alle ja voitte koittaa katsoa jos sieltä tulee teille jollekin näkyviin jotain :) En kerro vielä mitä se on, koska en halua vaikuttaa lopputulokseen :) Tässä kuva alla....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti