sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kvartsi oppaana kivikuntaan


Mestari Hilarionin mukaan (kirja: kasvien viisaus ja kivien muisti) kvartsi on koko planeettamme kivikunnan kollektiivinen äänitorvi ja edustaja. Tämän lauseen myötä en enää ihmettele miksi Philip Permuttin kirjassa Kivien parantava voima kehotettiin aktivoimaan itsellesi johtava vuorikristalli, joka auttaa sinua omissa hoitotoimenpiteissäsi. Tulette kohta ymmärtämään paremmin mitä tarkoitan.

Kvartsi, piidioksidi, on hyvin yleinen mineraali planeetallamme ja sitä on käytetty käytännöllisesti katsoen kaikissa kulttuureissa. Kvartsilla on monia tunnettuja, mutta myös tuntemattomia ominaisuuksia joita Mestari Hilarionin esittelemänä tässä nyt tuon esiin.

Kivikuntaan virittymiseksi värittömästä kvartsista, eli vuorikristallista kannattaa tehdä itselleen eliksiiri. Ensin kannattaa valita itselleen jokin puoleensa vetävä vuorikide. Pidä sitä jossain kohtaa intuitiivisesti lähelläsi kymmenen minuuttia. Laita kivi sitten vesimaljaan ja vie se kahdeksi tunniksi aurinkoon. Teen tästä eliksiirin teosta vielä erikseen oman postauksen myöhemmin.

Tämä vuorikristalli- eliksiiri auttaa sinua muistamaan sisäisen yhteytesi kaikkeen kivikuntaan. Kun otat silloin tällöin muutaman tipan tätä eliksiiriä, kuvittele mielessäsi, kuinka samalla muodostuu laajentuva energia sinusta kvartsikiteeseen ja siitä maailmaan, aivan kuin tämä energia menisi syvälle maan sisään, kaikkiin kiteisiin museoissa ja kiteisiin jokaisen sydämessä. Näin muodostuu tietoisuus siitä, kuinka nämä kaikki sulautuvat yhteen jokaisessa kodissa ja kaikissa kidetyypeissä ja tietoisuuksissa.

On hyvin tärkeää ymmärtää kvartsia muutenkin kuin tavanomaisen kivieliksiirin tekemisen kannalta. Kvartsia on käytetty hyvin laajasti monin eri tavoin ja monien ihmisten toimesta, ja siihen on liitettynä ihmiskunnan historiassa monenlaista taikauskoa ja muuten epätavallisia ominaisuuksia. Jotkut haluavat kvartsin ja muiden kiteiden auttavan heitä saamaan paremman yhteyden toisten ulottuvuuksien ja värähtelytasojen olentoihin, toiset taas haluavat kiteiden suojaavan esimerkiksi kodin ilmapiiriä ja auttamaan meditoinnissa. On monia muitakin käyttötapoja, jotka liittyvät kiteiden yhteyteen chakroihin ja käyttöön erilaisissa geometrisissä kuvioissa. Kvartsin vaikutus ulottuu chakrojen suhteen laajemmalle kuin kenties minkään muun kiven, ja siksi se on erityisen käyttökelpoinen ja tehokas kaikessa chakratyöskentelyssä.

On hyvä kuitenkin ymmärtää, että korkeammalla värähtelytasolla kvartsilla on kyky koota energioita yhteen. Se kokoaa monia energioita jokaiselta planeetan ihmiseltä, ja kukin ihminen lähettää myös omaa energiaa mineraaliin, kun hän ajattelee sitä. Itse asiassa monille ihmisille, jotka eivät ole tutkineet kivikuntaa laajasti, tuo kiteen tai kristallin ajatteleminen tai kuvitelma sen sisään menemisestä tuo välittömästi mieleen kvartsikiteen.

Kyse ei ole ainoastaan siitä näkökulmasta, että kivi edustaa muita mineraaleja. Maaplaneetalla kvartsi on toiminut hyvin monen muun asian lisäksi tallentimena, eräänlaisena ihmiskunnan toimien muistina. Tämä tehtävä jakautuu johonkin mittaan kaikilla kvartseilla. Useimmat erityiset tallenteet tehtiin Atlantiksen aikoihin. Kvartseja käytettiin silloin välittämään dataa, säilyttämään sen jonkin aikaa ja jakamaan se sitten muiden kanssa. Atlantiksen aikaan tunnettiin muun muassa opetusmetodeja, jotka perustuivat kvartsin käyttöön tuolla tavoin.

Kvartsia käytettiin informaation välittämisen ohella mm. parantamiseen, muistamiseen ja työskentelemiseen ihmisten kanssa tavoilla, joita ei nykyisin ymmärretä ja jotka eivät nykyään ole käytettävissä. Esimerkiski tämä kvartsiin liittynyt voima oli yksi Atlantiksen tuhoutumiseen johtaneista syistä. Toiminta ei aina ollut eettisesti kehittynyttä ja niinpä osa tästä tiedosta on toistaiseksi suljettu pois ihmiskunnalta.

Kvartsilla on hyvin kiinnostava ja pitkäkestoinen yhteys veteen. Vesi on tarpeellinen aines kvartsikiteen hitaassa muodostumisessa. Prosessissa värähtelyt välittyvät kvartsiin sisälle ja siitä ulos. Vielä kiinnostavampi asia nousee kuitenkin esiin, kun tarkastellaan kvartsin tallentavaa roolia ihmiskunnan historian ja kehityksen näkökulmasta. Kvartsi on ollut planeetalla hyvin kauan, itse asiassa monet mineraalit, jalokivet ja ainekset, joilla on kiderakenne, edeltävät kaikkia muita elämänmuotoja primitiivisempiä bakteereja myöten.

Kiteet ovat jossain mielessä primitiivisinä, mutta lakkaamatta tietoisina olentoina todistaneet elämän syntyä planeetalla, nähneet elämän kehittyvän monissa vaiheissa ja osaltaan vaikuttaneet siihen ja tehneet sen kanssa työtä sekä välittäneet tietoa planeetalle ja myös planeetalta ulospäin. Kun ihmiskunta kehittyi planeetalle, kvartsilla oli joitakin yhteyksiä sen älyn ja tärkeän tietoisuuden alueen rakentamiseen jossa elämme tänä päivänä.

Tämän johdosta kaikille kvartseilla on jaettu tietoisuus, joka ei ole ainostaan hyvin kärsivällinen, mutta jolla on annettavanaan jonkinlaista inspiraatiota, joka hieman kuin herättelee ihmistä tämän älykkään ja hyödyllisen energian pariin. Samaan aikaan on ymmärrettävä, että ihmiskunnan läsnäolo planeetalla on kvartsiin verrattuna suhteellisen lyhyt.

Kvartsilla on kyky toimia todistajana ja ymmärtää ihmiskuntaa sen kehityksessä. Kyseessä voi olla vain kokeilu, jonka puitteissa ihmiskunnalla on mahdollisuus olla täällä, tuhota itsensä tai jättää vain vähän jälkiä itsestään ja kentien yrittää uudelleen täällä tai jossain muualla. Kvartsin sisäiseen tietoon on kuitenkin tallennettu myös rohkaisua ja emotionaalista muutosta. Myös joillakin muilla kivillä, joihin on yhdistetty elävyyden ominaisuuksia, on jonkin verran näitä ominaisuuksia. Tällaisiin kiviin kuuluvat kirkas timantti, erilaiset opaalit ja jotkut korundit, näistä erityisesti tähtisafiiri.

Työskennellessä kvartsin kanssa sinulle voi tulla tunne, että niillä on jonkinlainen oma riippumaton älynsä. Johonkin mittaan kaikki kivirakenteet jakavat tämän , jopa amorfiset kivet tai sedementtikerrostumat, mutta ihmiset ovat herkistyneempiä kvartseille, joiden aines on tiivistynyt kiteeksi. Kvartsilla on näin ollen erityisantinsa, koska se on todistanut niin tiiviisti ihmiskunnan kulkua ja sen vuoksi koskettaa ihmisiä emotionaalisesti.

Kvartsin energiassa on sekoitus kärsivällisyyttä, rohkaisun tunnetta ja tietoisuutta ihmiskunnan mahdollisuuksista. Kvartsissa on myös rakkauden tunnetta siihen mittaan asti kuin se on mahdollista kivikunnassa. Se ei kuitenkaan ole rakkautta ihmisten ymmärtämällä tavalla, vaan perimmäistä yhteenkuuluvuutta, rohkaisua ja ihmiskunnan positiivista huomioonottamista. Kvartsi ikään kuin sanoo: " Te kykenette!" tai " Tämä energia on läsnä ja käytössänne, jos vain sen valitsette".

Kvartseilla on myös eräs hyvin mielenkiintoinen tehtävä, sillä suunnilleen neljän tai viiden päivän välein planeetan kaikki kvartsit lähettävät pulssia universumiin. Tämä pulssi on eräänlaista kommunikaatioenergiaa. Kyseessä ei ole kuitenkaan sähkömagneettinen pulssi, joten valonnopeus ei rajoita se kulkua eteenpäin. Pulssi kommunikoi muiden aurinkokuntamme kiderakenteiden kanssa ja ulottuu myös kaikkialle galaksiin ja vielä pidemmälle koko universumiin. Pulssi ikään kuin kertoo, että täällä on tietoisuutta ja että ihmiskunta kehittyy, rakastaa ja kommunikoi täältä käsin. Kyseessä on paljo pienempi ja heikompi energia kuin mitä voitaisiin lähettää auringon avulla, mutta ihmiskunta ei ole vielä oppinut, kuinka kytkeytyä aurinko energiaan ja työskennellä sen kanssa. ( Tästä tuli mieleen aurinkomeditaatio josta täytyy myös tehdä postaus myöhemmin). Päin vastoin tapahtuu silloin tällöin kun kaikki planeetan kvartsit vastaanottavat viestiä. Viesti voi olla rohkaisevaa ja siihen voi joskus liittyä jokin uudenlainen tietoisuus maaplaneetasta, joka auttaa ihmisiä löytämään syvemmän yhteyden tähän rakastavaan kotiinsa.

Kiinnostavaa on, että kun työskentelet kvartsin kanssa ja siirrät vaikkapa sille jotain tiettyä energiaa, jotain tästä energiasta välittyy myös kaikille planeetan kvartseille. Tämä on yleisesti ottaen hyvin hyödyllistä monilla tasoilla. Tässä on muutamia asioita, jotka ovat mahdollisia kvartsin avulla.

Ohjelmointi. Hyvä ja monien tuntema tapa on kiven ohjelmointi. Jos haluat työskennellä jonkin kiteen kanssa, sinun on hyvä kertoa sille mitä haluat sen tekevän. Esimerkiksi elektromisten laitteiden haittojen minimoinnin ohjelmointi käy hyvin helposti. Ota kirkas kvarstikide ja pyydä se tulemaan omaan aikaamme ja tähän hetkeen. Ohjelmoi kide puristamalla se kämmeniesi väliin ja lausu samalla "puhdista"-ajatus tai vastaava kirkkaana ja voimallisena mielessäsi. Tunne myös tuo energia ja sen siirtyminen kiteeseen. Sijoita sitten ohjelmoitu kvartsikide digitaalivastaanottomin päälle tai eteen sillä ajatuksella, että kvartsikiteen puhdistava ja positiivinen sekä hyödyllinen energia on kestävää ja jatkuu pitkään. Tällaiseen työhön käytettyjä kiviä olisi hyvä puhdistaa kolmen kuukauden välein hyvään suolaan upottamalla.

Kvartsin energioiden vastaanottaminen. Kvartsia voidaan käyttää pimeässä huoneessa yöllä tai aamuvarhaisella tuomaan kvartsikiteen energioita kehoon. Aseta tällöin kvartsikide eteensi silmien korkeudelle ja sytytä kynttilä kiteen taakse. Katso kvartsia kiinteästi ja kuvittele valon kulkevan ensin silmiisi ja silmistäsi käpylisäkkeeseesi ja sitä kautta haluamillesi kehon eri osa-alueille. Kyseessä on voimakas tekniikka, joka stimuloi käpylisäkettä sekä aivolisäkettä ja tuo lisää valoa meditatiiviseen tilaan. Tekniikan aikana on hyvä lähettää kvartsiin sellaisia positiivisia ajatuksia, joiden sisältämiä asioita haluat itse saada osaksesi. Näin tehden ne värähtelevät valaistuneemmassa muodossa takaisin sinuun.

Muita esimerkkejä käytöstä. Kvartsikiteiden pitäminen kotona tai mukana suojelee kaikkia säteilymuotoja vastaan, koska se auttaa ihmistä sopeutumaan paremmin näihin häiriötekijöihin. Kvartsikidettä voi voimistaa laittamalla sen tasaiselle kuparialustalle. Kidettä voi voimistaa myös laittamalla sen pyramidirakenteen sisään ja kohdistamalla siihen sinistä valoa, joka läpäisee kiteen. Samalla yksilö voi meditoida 15-20 minuuttia. Näin kyseisen kvartsin yksilöllinen värähtely voi virittää henkilön yksilöllisiä tarpeita. Sininen on tasapainottava väri, joka saa minkä tahansa kvartsirakenteen toimimaan täydellä teholla.

Lisään ajan myötä lisäinfoa erilaisten kvartsien käyttömahdollisuuksista, sitä mukaa kun tutustun niihin paremmin. Toivottavasti tämä kirjoitus jo toi hieman uutta näkökulmaa Kvartsien maailmaan ja nyt ei muuta kuin kokeilemaan rohkeasti Ü





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti