sunnuntai 18. elokuuta 2013

Historiasta nykypäivään....


Siteeraan tässä nyt kahta eri kirjaa, joista löytyi hieman erilaiset tarinat kivien historiaan ja siihen miksi me ihmiset olemme niin viehtyneitä kiviin. Toinen niistä kuvaa enemmänkin siitä näkökulma millä tavoin ihmiset ovat tulleet maanpäälle ja sen kautta luoneet yhteyden kivi- ja kasvikuntaan, kun taas toinen ottaa esiin Atlantiksen ajan ja miten kivien käyttöhistorian juuret lepäävät tuossa ajassa. Eli tuon ensin esiin Mestari Hilarionin näkemyksen ihmiskunnan yhteydestä kivikuntaan kirjasta Kasvien viisaus ja kivien muisti ja sitten otan esiin Katrina Raphaellin kertomuksen kivien käyttöhistoriasta nykypäivään kirjasta Crystal Enlightenment, vol I.

Aloitetaan kivien ja ihmiskunnan esihistorialla Ü Ja muistutan vielä, että kaikki mitä tänne blogiini kirjoitan on tutkiskelua ja enemmänkin asioiden esiin tuomista, kuin kiveen hakattuja totuuksia. Uskon, että tästäkin aiheesta on yhtä monta näkemystä kuin on kirjailijoita maan päällä, mutta tähän postaukseen otan nämä kaksi kirjaa koska ne toivat niin hyvin esiin kaksi erilaista näkökulmaa asiaan.

Ylösnoussut Mestari Hilarion on tuonut esiin kanavoinneissaan, että olisi hyvä muistaa ihmiskunnan olleen alunalkujaan sieluryhmänä tai pikemminkin kosmisena elämän virtana itse kiven sisällä. Viitaten ihmiskunnan aiempaan historiaan ennen tuloa tälle planeetalle. Sieluryhmämme oli kaukaisina aikoina ryhmä ilman "kuningaskuntaa" kaukaisella planeetalla. Tässä olotilassa se, mitä nykyään kutsutaan ihmiskunnaksi, oli eriytymätön, amorfista ja homogeenistä sieluainesta, joka muistutti melkeimpä jättimäistä entiteettiä joka etsi itselleen suuren kosmisen ilmentymisen lain mukaista kiinteämpää ja pysyvämpää olomuotoa. Tähän pyrkimykseen liittyi paitsi oman olemassaolon jatkuminen myös kehittymisen idea.

Tuon toisen planeetan ilmapiirissä sieluryhmämme alkoi totuttautua aineellisiin värähtelyihin. Maaplaneetalla se kävi aluksi jakson, jossa se yhdisti energiansa ja olemuksensa vuoriketjuun. Tämä tapahtui nykyisen Himalajan alueella, eikä ihme että niin moni ihminen tuntee selittämätöntä vetovoimaa tuon uskomattoman kauniin vuoriston energioita kohtaan. Hilarionin mukaan Tiibetistä löytyvät myös ihmiskunnan varhaista taivallusta valottavat kronikat, joita ei ole vielä voitu paljastaa, mutta joiden johdosta myöhemmin tuosta totuuden paljasta tullaan juomaan syviä siemauksia.

Voidaan siis sanoa, että ihmiskunta kirjaimellisesti ingarnoitui vuoristoon ja kivikuntaan. Ihmiskunnan varhainen vaellus jatkui kivikunnan jykevistä värähtelyistä kasvikuntaan ja tämä osiltaan selittää kiinnostuksemme ja halumme tänä päivänäkin etsiä ja hakea apua erilaisista homeopaattisista hoidoista sekä kukkauutteista. Seuraava pitkä kehitysjakso vei elämänvirtamme eläinkuntaan ja erityisesti liskojen pariin, jolloin myös elämänvirtamme alkoi jakautua ja niistä alkoi muodostua eriytyviä keskuksia. Liskovaiheessa alkanut elämä jatkui sitten pitkän sulatteluvaiheen jälkeen ihmismuodossa lähes kymmenen miljoonaa vuotta sitten. Ihmiskunnan salattua historiaa voidaan näin tarkastella myös eri luonnonkuntien ja niiden yhteydessä vietettyjen pitkien kehitysvaiheiden kautta. Tämä antaa hieman kosmisempaa perspektiiviä ihmiskuntana tunnetun elämänvirran pitkää pyhiinvaellusmatkaa erilaisten kivi-, kasvi- ja eläinkunnan kerrostumien ja niissä kerättyjen kollektiivisten kokemusten kautta. Nykyihmiselle on opetettu, että olemme yksilöitä, mutta joskus aikojen alussa olemme tienneet olevamme ikään kuin soluja laajemmassa yhtenäisessä kollektiivissa.

Tämä ajattelutapa avasi ainakin itselleni paljon ymmärrystä siitä miten paljon tietoa meillä ihmisillä on akaasisissa kirjoissamme, jonne tallentuu joka ikinen muisto ja kokemus joita kohtaamme eri elämiemme aikana maan päällä. Tässä kohtaa minun on pakko myös kertoa kokemus yhdestä energiahoidosta jossa hiljattain olin ja jossa nimen omaan valokehoa yhdistettiin tähän maan päällä olevaan fyysiseen kehoon. Tuon hoidon aikana, hoidettaessa minun kolmatta silmää, mielikuviin nousi valtavan hain avoinna oleva suu joka oli täynnä torahampaita, kuin valmiina hyökkäykseen. Heti perään näin samat torahampaat valmiina iskuun, mutta tällä kertaa ison hylkeen avoimessa suussa ja tuolloin jo mielessäni kävi, että olisiko nuo voineet olla omia muistoja omasta itsestäni eläimenä. Tämä toki on täysin puhdasta spekulaatiota, mutta yllä oleva selvitys kehitysvaelluksestamme jotenkin herätti tämän ajatuksen uudelleen. Tämä selittäisi myös monia veteen liittyviä uniani, jossa tunnen olevani kuin "kala vedessä", siis kuin olevani täysin omassa elementissäni vedessä.

Katrina Raphaell taas kertoo kirjassaan miten kautta aikojen kivien ja kristallien voimia on käytetty mitä erilaisin tavoin. Vanhin legenda tai perimätieto vie meidät takaisin Atlantiksen aikoihin. On oletetty, että tämä hyvin kehittynyt kansa käytti kristalleja kanavoimaan ja johdattamaan kosmisia voimia. Legenda tästä edistyneen teknologian kansakunnasta kertoo, että kristalleja käytettiin hieman kuin majakkana telepaattiselle kommunikaatiolle jolla yhteyksiä pidettiin yllä universaaleihin esi-isiin. He käyttivät kristallien voimaa myös fyysisiin ja hyvin käytännöllisiin toimiin. Yksi oletus miksi tämä suuri kansakunta tuhoutui on se, että tuota pyhää tietoa alettiin käyttämään väärin omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiin jotka kumpusivat kehittyvillä olevasta egosta. On puhuttu, että ennen Atlantiksen tuhoa, jotkut korruptoimattomat yksilöt halusivat säilyttää tuon perityn viisauden. Sitä ei kuitenkaan uskallettu tallentaa kirja muotoon, koska tietojen pelättiin tuhoutuvan aikojen saatossa jos se olisi kirjan muodossa. Viisaudessaan he keksivät ohjelmoida tuon vanhan viisauden tiettyihin kristalleihin, jotka he materialisoivat maan päälle, koska he luottivat siihen, että sitten kun aika olisi oikea, nämä kallisarvoiset kivet päätyisivät maan pinnalle ja houkuttelisivat puoleensa juuri ne ihmiset joiden mieli olisi valmis vastaanottamaan tämän vanhan viisauden joka lepää näissä kivissä.

Atlantiksen tuhosta selvityneet aloittivat alusta ja jatkoivat kristallitietonsa kanssa Egyptissä, Etelä-amerikassa ja Tiibetissä. He rakensivat pyramidejä käyttäen kristalliteorioitaan kopioidakseen noita mahtavia Atlantiksen ajan pyramideja. Pyramidin täydellinen geometrinen muoto tuplaa kristallin fyysiset voimat ja täten välittää hyvin korkeita energioita maan päälle. On olemassa uskomus, että aikoinaan Gizan suuressa pyramidissa olisi ollut kristallihuippu joka olisi toiminut niin sanotusti avustaja kosmisten energioiden maadoittamisessa ja hyödyntämisessä maan päälle.

Kun alkuperäinen ihmiskunta vaihdellen nousi ja tuhoutui aikojen saatossa, alettiin alkuperäistä tietoa kristallien voimista piilotella niiltä jotka voisivat käyttää sitä väärin. Suurin osa tuosta vanhasta viisaudesta on kadonnut, mutta historian myötä osa siitä on jakautunut ympäri maailmaa tiettyihin kulttuureihin ja yhdyskuntiin.

Läpi historian kivet ja kristallit on yhdistetty kuninkaallisiin sukuihin ja niitä on käytetty kruunuissa ja koruissa jalokivinä, upotettuina valtaistuimiin sekä miekkoihin ja käyetty koristamaan mitä tahansa kuninkaallista käyttötavaraa. Monet menehtyneet kuninkaat haudattiin valtavien kivi ja kristallirikkauksien kanssa. Muinaisen Egyptin kuningas Tut:in hauta kun löydettiin ja avattiin, niin haudan sisältämät rikkauden ällistyttivät koko maailmaa.

Esimerkkejä muinaisista kivien käytöistä löytyy myös raamatusta, jossa kerrotaan rintapanssarista mihin oli upotettu jalokiviä sydämen kohdalle riveihin ja jonka uskottiin tuovan kantajalleen jumalan voimat. Erilaisia käyttötapoja löytyy myös eri kulttuureista, joissa entisajan kuninkaat intiassa ohjeistettiin keräämään parhaimpia löytämiään kristalleja itselleen suojatakseen itsensä harmeilta. Muinaiset roomalaiset uskoivat kivien vaikuttavan suoraan heihin positiivisilla ominaisuuksillaan. Erilaisia talismaaneja ja amuletteja on käytetty läpi historian. Mayat ja amerikan intiaanit käyttivät kiviä sairauksien diagnosointiin ja parantamiseen. Isoja vuorikristalleja pidettiin selvännäkökivinä erilaisissa seremonioissa ja jotkus meksikon intiaanit uskoivat, että jos elit hyvän elämän niin kuollessa sielu siirtyy kristallin sisään ja se joka tuon kristallin löytää, saa suoran yhteyden tämän edesmenneen henkilön tietoihin ja viisauksiin. Kiviä ja kristalleja on siis käytetty mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin läpi ihmiskunnan historian.

Nykypäivänä, kun teknologia on edistyneempää, kristalleja ja kiviä käytetään energioiden siirtämiseen ja suurentamiseen erilaisin tavoin. Rubiiniä, oli se sitten alkuperäinen tai ihmisten muokkaama, käytetään laasereissa joilla tehdään microskooppisia leikkauksia. Joka vuosi tonneittain kvartsi- kristallia louhitaan erilaisiin teknologisiin tarkoituksiin. Kvartseja käytetään ultaäänilaitteissa, kelloissa ja tietokoneiden muistisiruissa sekä radioaaltojen kanavoijana elektorinissa laitteissa.

Esoteerisemmällä tasolla kiviä ja kristalleja voidaan käyttää meditaatiossa vahvistamaan intuitiota ja auttamaan meitä oppimaan korkeampia aisteja. Kiviä voi asettaa tyynyn alle yön ajaksi, jos haluamme saada vahvempia ja selvempiä enneunia. Niitä voidaan käyttää hoitotyössä tasapainottamaan mielialoja, rauhoittamaan kiihtynyt mieli sekä hoitamaan elimistömme energiatasapainoja. Niitä voi pitää mukana synnytyksessä helpottamaan ja antamaan voimaa synnytykseen. Tai niitä voi käyttää erilaisissa seremonioissa, tai asettaa niitä kasvien, eläinten tai lapsien lähettyville jotka kaipaavat jollain tavoin tasapainotusta tai hoivaavaa energiaa. Kristallien ja parantavien kivien voimaa ei voi koskaan liioitella, ja niitä voidaan ja tullaankin käyttämään moniin eri tarkoituksiin, mutta kuten Katrina Raphaellkin ottaa esiin kirjoissaan, niin myös minä haluan painottaa, että nämä kaikki tiedot erilaisista hoitomenetelmistä joita tulen tulevaisuudessa esittelemään täällä blogissani, niin niiden tarkoitus on vain palvella yhteistä hyvää ja tuoda niin käyttäjille kuin vastaanottajillekin parannusta ja helpotusta elämään. Blogissani tehnyt hoitoesimerkit on aina tehty puhtaalla rakkaudella, korkeamman tahdon mukaan, eikä niihin ole sekoitettu henkilökohtaisia toiveita tai vaatimuksia. Energia on meinaan siinä mielessä hieman tietämätön, että itse energia ei ymmärrä ohjataanko sitä hyviin vai huonoihin tarkoituksiin, mutta muistuttaisin, että jos energiaa käytetään vahingoittamaan toisia niin se nopeasti kääntyy itse käyttäjää vastaan. Tässäkin toimii vahvasti vetovoiman laki, hyvät aikomukset luovat lisää hyvää ympärillesi ja pahat aikomukset vetävät ympärillesi puolestaan lisää pahuutta. Tämän vuoksi kaikessa hoitotyössä on mahdottoman tärkeää tyhjätä oma mieli ennen hoitoon ryhtymistä ja keskittyä vain kanavoimaan puhtaita ja parantavia universimin korkeimpia energioita itsesi kautta hoidettavaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti