keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Harjoituksia ja hoitoja


Luin tuossa lomani aikana ahkerasti tuota uutta Barbara Ann Brennanin kirjaa " Hands of Light" ja sain kirjasta vihdoin vastauksen siihen miksi heiluri pyörii joskus myötäpäivään ja joskus vastapäivään. Opin kirjasta myös merkitykset kehon vasemmalle ja oikealle puolelle, sekä sille, että chakramme ilmentävät hieman eri asioita kehomme edessä kuin taas kehomme takapuolella. Tästä uudesta tiedosta innostuneena pyysin ensin mieheni minulle koekaniiniksi ja sitten tein heiluri- analyysin itselleni. Toiselle tehtäessä tämä on helpompaa koska pääset kokeilemaan chakrat heilurin avulla niin etupuolelta kuin takapuoleltakin, mutta itselle tehtynä kädet eivät tietenkään käänny takapuolelle niin, että analyysi olisi mahdollista. Joten itseni kohdalla tein heiluri-analyysit kummatkin etupuoleltani, mutta vahvasti viestittäen heilurille kummasta chakran puolesta halusin milläkin kertaa vastauksen ja se toimi hyvin myös tällä tavoin.

Analyysit olivat todella osuvia ja itseni kohdalla jouduin jopa vastakkain hyvinkin konkreettisten asioiden kanssa, jotka olen tiedostanut mutta joita en ole halunnut nostaa esiin päivän valoon. Tämä uudenlainen chakrojen energioiden tutkiminen avasi itselleni aivan uuden ymmärryksen itsestäni ja asioista joihin minun pitäisi puuttua. Itselläni mikään chakra ei ollut täysin tasapainossa, mutta oli ihanaa huomata, että miehelläni oli kaksi chakraa jotka olivat täysin tasapainossa ja ne olivat sydänchakra ja kurkkuchakra. Ja olen tämän aina aistinutkin, että hän toimii monesti vahvasti sydämensä pohjalta ja uskoo vahvasti omiin aatteisiinsa ja elämän katsomukseensa. :)

Teen näistä heilurin liikkeistä myöhemmin oman postauksen, koska näistä opeista olisi varmasti hyötyä muillekin :)

Kävimme loman aikana myös äidilläni ja kysyin saisinko harjoitella uusia oppejani myös häneen. Tutkin ensin aluksi hänen chakrojensa energiat heilurin avulla, mutta koska en ollut ottanut muita hoitokiviä joukkoon niin päätin tehdä energiahoidot käsilläni tämän päälle jokaisen peruschakran kohdalla. Äidilläni on hyvin vahva yhteys korkeimpiin energioihin ja huomasin tämän jo heiluria käyttäessäni. Hänen kruunuchakran kohdalla tunsin vahvaa huimausta ja jouduin keskittämään ajatukset hetkeksi kaulassani roikkuvaan hematiittiin, joka on hyvä maadoituskivi. Käsillä hoidettaessa, äitini alkoi heti nähdä värejä ja analysoin sitten oman tietämykseni mukaan mitä mikin väri voisi tarkoittaa minkäkin chakran kohdalla ja hyvin osuivat analysoinnit kohdalleen. Solar plexuksen kohdalla sitten sain mieleeni kuvan nuoresta tytöstä 8-10 vuotiaasta, jolla oli hiukset letitetty kahdelle letille ja ne ulottuivat olkapäihin asti. Tyttö oli hyvin huoleton ja liikehti iloisesti ympäriinsä. Tytöllä oli polvien kohdalle ulottuva mekko, jossa oli ruudullinen kuviointi. Äitini pystyi heti vahvistamaan tämän ja kertoi miten heitä oli ollut kaksi tyttöä joille oli tehty samanlaiset mekot. Tämä oli itselleni myös ensimmäinen kerta kun konkreettisesti sain vahvistuksen kanavoinnista hoitoni aikana. Minua on kyllä ohjailtu vahvasti aikaisemminkin ja kehotettu tekemään erilaisia asioita, mutta tätä ennen en ole saanut näin konkreettista palautetta.

Voisin kuitenkin ottaa tähän yhteyteen vielä yhden esimerkin, joka on jäänyt mieleeni erilaisuudellaan ja on todiste itselleni siitä, että kehon ja energioiden tutkailua voi tehdä monella eri tavalla jos vain antaa ajatuksilleen vapauden tuoda ideoita esiin. Tein kesällä anopilleni pienimuotoisen kivihoidon harjoituksena itselleni ja myös hänen kohdallaan tunsin vahvaa huimausta kruunuchakran kohdalla. Hänen kohdallaan chakroja läpi käydessä, yhtäkkiä mieleeni juolahti skannata hänen kehonsa niin sanotulla laservalolla, vähän kuin valo joka kulkisi levynä hänen päästä varpaisiin. Tätä kun mielessäni tein, niin hänen vasemmassa kyljessä näkyi valkoinen möykky. Muuten hänen kehonsa oli läpinäkyvä, mutta kyljessä erottui selvästi valkoinen alue. Tiedustelin ensin asiaa anopiltani, että onko hänellä ollut jotain tuntemuksia kyljessään, mutta koska hän ei ollut tällaista ainakaan tiedostanut, niin otin heilurin avukseni. Etsin heilurilla paikan kyljestä ja annoin heilurin heilua aikansa. Anoppi kertoi, että hänen mielessään oli yhtäkkiä vaellellut paljon ihmisiä, kuin sankoin joukoin olisivat kulkeneet pois hänen ohitseen. Ihan pian tämän hoidon jälkeen opin, että vasemmassa kyljessämme on elämänenergiamme chakra, jonne muut energiat saattavat majoittua koska he tietävät saavansa tästä chakrasta energiaa itselleen. Tämän puhdistuksen kautta tietämättäni vapautin anoppini elämänenergia chakrasta sinne kuulumattomia energiaryöstäjiä :) (katso blogin oikeasta reunasta lisätietoa elämänenergia chakrasta)

Hyvin antoisia ensimmäisiä hoitoharjoituksia ja on ihana saada itselleenkin vahvistusta kyvyistään kuunnella, tulkita ja kanavoida asioita mitä minulle tuodaan esiin. Aina hoitohetkellä ei kaikkea edes osaa yhdistää vielä yhteen koska tietämys puuttuu, mutta monesti asiaa jälkeenpäin tutkiessa se selkeytyy ja hoidossa tapahtunut puhdistus vahvistuu. Tunnen yhtäaikaisesti valtavaa nöyryyttä tällaisten viisaiden energioiden edessä, sekä samalla myös valtavaa iloa ja uteliaisuutta sitä kohtaa miten paljon sitä saattaakaan pystyä auttamaan muita niin kuin myös itseään sitä myötä kun oma tietoisuus kehittyy eteenpäin. Valtavan suuri kiitos oppailleni ja valoperheelleni, jotka ahkeroivat koko ajan vierelläni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti