perjantai 20. syyskuuta 2013

Hoito kipeälle selälle


Pahoittelut taas kerran hieman huonosta kuvasta, mutta halusin näyttää millaisen hoidon tein nyt aamupäivästä itselleni. Tällä hetkellä kehon kanssa on ollut hieman haasteita, viime viikolla olin sairaslomalla polven takia ja nyt sitten viikon verran selän takia, mutta ajankohdan huomioon ottaen (lähestyvä syyspäiväntasaus) en yhtään ihmettele kehon reagointia kasvaviin valoaaltoihin. Mutta nyt tuohon hoitoon..

Tällä kertaa halusin kysyä heilurilta avulla oppailtani hieman apua omaan tukalaan olooni. Alaselästä ylöspäin kaikki lihakset olivat tukossa ja alaspäin joka ikinen nivel ulisi vointiaan. Väsy oli aivan mahdoton ja mietinkin liekö nukahdan tuon hoitomeditaation aikana :)

Kerron tässä kivet alhaalta ylöspäin ja toivottavasti pysytte perässä missä kohtaa mikäkin kivi on :)

Alimmaisena maatähden kohdalla: Lumihiutale obsidiaani
Jalkaterien päissä kummassakin: Hematiitti
Juurichakra : Punainen kuukivi ja ruusukvartsi
Sakraalichakra: Punainen akaatti ja ruusukvartsi
Solar Plexus: Hunaja kalsiitti, valkoinen kuukivi ja ruusukvartsi
Alempi sydänchakra: peridootti
Sydänchakra: Malakiitti keskellä, yksi ruusukvartsi yläpuolella ja kolme alapuolella rivissä.
Ylempi sydänchakra: ruusukvartsi
Kurkkuchakra: Sininen apatiitti
Kolmas silmä: Atzuriitti ja sen yläpuolelle ametisti sekä oikealle puolelle niiden viereen pitkulainen seletiitti tanko
Kruunuchakra: Apofyllittikärki (kehoon päin käännettynä)
Sielunportti: Seleniittisydän ja selestiitti enkelikivi
Tähtiportti: Vuorikristallisauva (kärki kehoon päin) sekä kummallekin puolelle angeliitit

Kuten voit nopeasti huomata niin minulle annettiin nyt aimo lataus kiviä ja mitä ylemmäs chakroja mentiin, niin sitä selvemmäksi tuli, että nyt hoidetaan ja vahvistetaan joitain muitakin aspekteja kuin vain fyysisiä kipuja :) Kivien valintaan meni tovi, koska minulle on kertynyt jo jonkin verran kiviä, mutta heilurin avulla löysin viimein kaikki tarvittavat kivet hoitoa varten.

Kun tajusin mitä kiviä hoitooni oli ohjattu, niin ymmärsin ottaa myös ohueen peiton suojakseni, koska arvelin että hoidossa tulisi olemaan melko viileät energiat, varsinkin kun ylempiä energiakanavia oltiin avaamassa näin paljon. :) Eikä tuota viileyttä tarvinnut kauaa odottaa sen jälkeen kun viimeisen kiven sai paikalleen. Suurimman osan tuosta reilusta tunnista annoin myös itselleni käsieni kautta energiahoitoa, tai taitaa olla väärin sanottu, että olisin itse ollut ohjaimissa, koska käsiäni liikutettiin sitä mukaa eteenpäin kun tarve oli.

Hoidon jälkeen olo oli ihan uskomaton, melkein parhaiten voisi kuvailla oloa kevyeksi. Toki hieman kipua oli vielä toisessa lonkassa ja yläselässä, mutta väsy ja turvotus oli tipotiessään ja nivelten särky oli kaikonnut. Hoidon jälkeen tutkailin hieman infoa kivistä ja huomasin kaksi olennaista piirrettä mitä kustakin hoitokivestä löytyi: tulehdusten laannuttaminen ja kehon toimintojen tasapainoitus sekä chakrojen toiminnan pääsääntöinen tasapainoitus kauttaaltaan, tasapainotettiin siis maskuliini ja feminiini energioita, valmisteltiin uusiin alkuihin sekä avattiin yhteyksiä paremmin. Joten jotain muutakin valmistelua tällä hoidolla oli kuin pelkkä kipujen hoito :)

Lopuksi kiitin vielä jokaista kiveä erikseen energioista joita he jakoivat kanssani ja kiitin oppaitani ja hoitajiani hyvästä hoidosta. Täytyy myöntää, että kyllä nämä kivihoidot aina lihasrelaxantit voittaa (kolmiolääke jonka päätin olla ostamatta), koska olotila on niin valtavan virkeä hoidon jälkeen.

Seuraavaa hengähdystaukoa energialatauksista jo kovasti odotellen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti