maanantai 9. syyskuuta 2013

Seven Sisters - Seitsemän siskosta


Voi miten nämä ihanat ruusukvartsi-sisarukset saavat leveän hymyn kasvoilleni joka kerta kun ne osuvat silmiini. Jostain syvältä mieleni sopukoista alkoi muutama viikko sitten kumpuamaan halu ostaa jokaiselle peruschakralle oma ruusukvartsi-kivi ja tehdä itselleni oikein kunnon rakkaushoito :) Halusin ehdottomasti, että kivet olisivat suurinpiirtein saman kokoiset ja olisin halunnut, että ne olisivat olleet myös kaikki raakakiviä, mutta koska tähän hätään en löytänyt kaikkia kiviä saman kokoisina raakapaloista, niin ostin loput kolme hiottuna.

Yllättäen huomasin kutsuvani noita ihania uusia rakkaudenkiviäni seitsemäksi sisareksi ja hetken asiaa mietittyäni ymmärsin tälle nimelle kaksi eri syytä. Ensimmäinen oli se, että ostin kivet samalta myyjältä, mutta heidän kahdesta eri kaupastaan eri kaupungeista, joten jollain hassulla tavalla minusta tuntuu, että kivet ovat löytäneet pitkästä aikaa toisensa. Toinen syy lienee siinä, että näitä kiviä silmäillessäni minulle tulee auttamattomasti heti mieleen seitsemän iloista ja nauravaa nuorta sisarusta, jotka ovat pukeutuneet vaaleanpunaisiin keijumekkoihin ja jotka tanssivat ja hyppelehtivät iloisesti keskenään ja sädehtivät pyyteetöntä iloa ja rakkautta ympärilleen. Aivan ihana mielikuva ja saa takuu varmasti kaikki raskaammat ajatukset kaikkoamaan nopeasti ajatuksista.

Sitten kun sain vihdoin nämä ihanat sisarukset kokoon niin päätin tehdä itselleni oikein kunnon rakkauskylvyn näillä kivillä ja tätä tarkoitusta varten halusin ehdottomasti löytää myös tilanteeseen sopivaa meditaatiomusiikkia. Tämä ihana " Sydänmeditaatio" -video löytyi YouTubesta :)


Asetin itseni makuulle ja asetin jokaisen peruschakrani kohdalle ruusukvartsin. Valitsin tähän hoitoon myös muutaman muunkin kiven, eli kaksi puhtaan vihreää peridioottia, yksi alemman ja toinen ylemmän sydänchakran kohdalle (katso sivupalkista kohta Chakrat). Valitsin lisäksi pääni yläpuolelle sielunporttiin ison sydämen muotoisen seleniitin ja sen yläpuolelle tähtiportin kohdalle johtavan vuorikristallini, hieman kuin ohjaamaan noiden lempeiden energioiden virtaamista lävitseni. Jalkojeni alapuolella laitoin apassinkyyneleen (musta obsidiaani) maatähden kohdalle maadoittamaan nämä ihanat energiat ja käsiini otin vielä pienet hematiitit vahvistamaan tuota maadoitusta. Minulla kun on tapana liihotella hieman liian korkeissa energioissa ja silloin helposti minulle tulee hieman huimaava olo, vaikka olenkin makuulla :)

Kivi asetelmien jälkeen laitoin musiikin soimaan ja antauduin täysin musiikin vietäväksi. Kehoon levisi nopeasti todella kevyt ja hyvä olo, tuntui kuin kehoani olisi hellitty herkän vaaleanpunaisilla värivirtauksilla eri puolilta kehoa ja valehtelematta varmasti hymyilin koko tuon tunnin mittaisen meditaation ajan :) Meditaation loputtua oloni oli täysin erilainen kuin aloittaessa, aivan kuin kehoani ja mieltäni ei olisi vaivannut yksikään huoli maailmassa! Todella ihana ja voimallinen hoito, suosittelen ehdottomasti kaikille kokeilemaan :)

Ruusukvartsi on yksi tärkeistä kvartsiperheen jäsenistä (johon kuuluu myös vuorikristalli) ja sen takia se omaakin hyvin dynaamiset ja parantavat voimat. Ruusukvartsi kuitenkin jakaa energiaansa hyvin pehmeästi värähdellen hempeän vaaleanpunaista sävyä. Ruusukvartsin tiedetään olevan rakkaudenkivi ja sillä on ominaisuus parantaa kaikki haavat jotka liittyvät rakastamiseen. Ruusukvartsin energia tehoaa kuitenkin parhaiten silloin kun olet valmis avaamaan ovet itsellesi ja oppimaan omista haavoistasi. Tämä kivi opettaa anteeksiantoa ja sydämesi uudelleen ohjelmointia, jotta sydämesi oppisi rakastamaan uudelleen itseään. Ruusukvartsi opettaa, että rakkauden lähde löytyy meidän jokaisen sisältä, omasta itsestämme ja tuon sisäisen rakkaudenlähteen kautta mikä tahansa haava on parannettavissa, oli se miten syvä tahansa. Tämä kivi opettaa meille myös näkemään miten voimme kaikkien negatiivisten menneiden kokemustemme kautta oppia rakastamaan ja hoivaamaan omaa itseämme.

Ruusukvartsi tunkeutuu hyvin hellästi syvälle sydämesi sopukoihin, sinne mihin kaikki tunnekokemukset on säilötty ja varastoitu. Kun kiven energia pääsee näkemään nämä menneet sydämen traumat, se levittää sydämeen empatiaansa sekä ymmärrystään ja alkaa sitten purkamaan noita sydämen taakkoja jotka estävät sydäntäsi antamasta tai ottamasta vastaan rakkautta. Ruusukvartsista on sanonta, että se on kuin viisas vanha rouva joka tietää vastauksen mihin tahansa vaivaan ja silloin kun sielu tunnistaa ruusukvartsin energian lähellään, se huokaisee helpotuksesta koska se tietää, että apu on saapunut paikalle :)

Ruusukvartsi- "terapian" muutokset sydämessäsi saattavat ottaa useamman kuukauden tai jopa vuoden ennen kuin tuloksia näkyy olemuksessasi, koska kaikki riippuu täysin siitä miten syviä haavoja kannat mukanasi ja miten halukas sydämesi on parantua. Tällaisen pidemmän hoitoprosessin aikana voit odottaa joutuvasi vastakkain noiden kipeiden tunteiden kanssa, koska ne nousevat ylös tietoisuuteesi sydämen puhdistuessa, joten anna kyyneleiden virrata vapaasti kun päästät irti näistä kivuliaista muistoista. Ja tässä yhteydessä en tarkoita mitään isompia hoitoterapioita vaan yksinkertaisesti sitä, että kuljetat ruusukvartsia mukanasi ja pidät sitä lähelläsi, jotta voit hyötyä sen hoivaavista energioista.

Voit harjoitella itsesi hyväksymistä ja rakastamista seisomalla täysin alasti peilin edessä ja kertomalla itsellesi miten kauniina pidät itseäsi. Katso itseäsi syvälle silmiin ja tunne syvää kiitollisuutta itsellesi siitä koko matkasta jonka läpi olet jo tullut tähän hetkeen. Tällä tavoin itseäsi kuunnellen voit uudelleen ohjelmoida sydäntäsi ottamaan vastaan rakkautta itseltäsi. Tietoisesti yritä täyttää kaikki vapaa tila sydämestäsi ja opi näin luottamaan itseesi, eli mitä tahansa eteesi tuleekaan niin tulet aina olemaan siellä tukena itseäsi varten. Tämän tyylinen rakkaus on ainut turvallisuuden perusta elämässäsi. Kaikilla muilla suhteilla elämässäsi on tapana muuttua ajanmyötä, mutta silloin kun voit luottaa täysin itseesi ja omaan selviytymiseesi, niin silloin pystyt kohtaamaan minkä tahansa tilanteen ja suhtautumaan siihen ymmärtävästi ja syvällä viisaudella. Vasta sen jälkeen kun olet oppinut rakastamaan itseäsi sinun on mahdollista totuudenmukaisesti ja ehdoitta jakaa myös rakkauttasi muille. Jos omaa sydäntään ei ole onnistunut vielä täydentämään rakkaudella itseään kohtaan, tulee todennäköisesti monesti kohtaamaan ennakko-odotuksia ja pettymyksiä rakkaudessa toisia ihmisiä kohtaan. Silloin kun ihminen oppii miten oikeasti antaa rakkautta, niin silloin hänen ympärillään hehkuva energia parantaa kaikki muutkin hänen lähettyvillään.

Kirjalähde: Katrina Raphaell " Crystal Enlightenment" Vol 1.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä nuo kivet saavatkin mielen hyväksi ja hymyn huulille. Ilmankos, ovathan ne rakkauden kiviä. Ylipäätään tuo kuva on vaikuttava kun kivet lepäävät vuorisuolan päällä. Tai niin ainakin kuvittelen, että se on vuorisuolaa.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, vuorisuolan päällä ovat olleet latautumassa. Nämä kivet ovat kyllä aivan ihania ja täysin erilaisia kuin aiempi ruusukvatsi kiveni. Vanha ruusukvatrsi on vakaa ja totisempi, mutta häntä olenkin valjastanut itselleni apuriksi noissa nuorten auttamis töissä. Nämä seitsemän iloista vekkulia ovat selvästi enemmänkin saapuneet luokseni tuomaan maailmaan enemmän iloa ja kepeyttä. Hassua miten kivet voivat olla niin erilaisia vaikka ne edustavat samaa lajia :)

    VastaaPoista