tiistai 24. syyskuuta 2013

Ihanat magnetiitit saapuivat Ü


Eilen postiluukusta kolahti alas paketti maailmalta ja kauan odotetut magnetiitit tupsahtivat vihdoin kotiini. Tilattaessa jo mietin, että ottaisinko viisi palaa, mutta en sitten kuitenkaan malttanut. Saattaa olla, että näitä voisi ostaa vielä yhden voimistamaan maadoituskiviä hoidoissa. Nämä yllä olevat kivet saivat tehtäväkseen vahvistaa kuparipyramidini energioita ja ominaisuuksiensa mukaan ne ovat hyvin oivallisia tähän tehtävään Ü

Keräsin tähän alle hieman tietoa magnetiitti-kivestä noilta englanninkielisiltä sivuilta, kovin paljon kivillä hoitamiseen liittyvää tietoa ei löytynyt suomenkielellä. Magnetiitti on luonnon itsensä luoma magneetti, toisella nimellä sitä voidaan kutsua myös rautamalmiksi vaikka se ei aivan täysin kerro koko totuutta. Rautamalmista kun pystyy erottamaan itse raudan joka sisältää niin magnetiittia kuin hematiittiakin. Tämän vuoksi voitte törmätä kivikaupoissa magnetiitti-hematiittikoruihin. Magnetiitti on kuitenkin se jolla on vahva magneettinen ominaisuus.

Tämän magneettisen ominaisuuden vuoksi sen uskotaan vetävänsä puoleensa asioita, joten mitä haluatkaan manifestoida elämääsi, niin silloin magnetiittia voi käyttää apuna. Tämän vuoksi kivi tunnetaan myös vahvana runsauden ja vaurauden kivenä.

Kiven magneettiset ominaisuudet ovat myös vahvasti maadoittavia. Magneettisuutta esiintyy luonnostaan maaperässä ja tämän sen uskotaan auttavan yksilöä magnetiitin avulla maadoittumaan helpommin ja vahvemmin Äiti-maan energioiden kanssa. Kivellä sanotaan olevan korkea värähtelytaso ja kauan sitten menneisyydessä sitä on kutsuttu shamaanin kiveksi juurikin noiden vahvojen luonnon kanssa yhdistymisominaisuuksien takia. Varsinkin kanavoijille ja henkimaailman viestien tuojille jotka ovat usein tekemisissä korkeampien energioiden kanssa, tämä kivi on avuksi maadoittamaan. Kivi auttaa myös näkijöitä, jotka ovat hieman keränneet painoa suojakseen, lähettämään keholle energeettisesti viestiä ettei lisäpainoa enää tarvita.

Magneettiisuutensa vuoksi kivi myös tasapainottaa vahvasti koko auraa ja energiakeskuksia sekä kehon meridiaaneja. Sillä on myös taipumus vaikuttaa aivopuoliskojen toimintaa, tuoden näin feminiinisen ja maskuliinisen energian kehossamme tasapainoon. Joidenkin mukaan magnetismi on vain sähköisesti latautuneita hiukkasia jotka ovat liikkeessä. Tällaisia sähköisesti latautuneita hiukkasia on myös hyvin paljon aivoissamme sekä selkäytimessämme ja sen vuoksi kiven on uskottu vaikuttavan kehoon niin valtavasti. Joidenkin tietojen mukaan kiven käyttä hoidoissa tai meditaatiossa saattaisi antaa ihmiselle supermies- kykyjä sekä kasvattaisi henkisiä kykyjä paremmiksi.

Kivellä on tosiaankin hyvät hoito-ominaisuudet. Se auttaa astman hoidossa sekä maksaongelmissa. Rautapitoisuutensa vuoksi sen on sanottu hoitavan myös anemiaa ja muita vereen liittyviä sairauksia. Erilaisten magneettien käyttö on yleistynyt huomattavasta hoitotyössä, koska ne elävöittävät verenkiertoa ja siirtävät verta sinne mihin magneetin kohdistat. Tähän perustuen se myös auttaa tulehduksiin ja nopeuttaa paranemista. Tässä yhteydessä on pakko kertoa magneettisydämestä, jonka olen hankkinut magneettikorujen myyjältä muutama vuosi sitten ja kun sain vinkin asettaa magneettisydämen alavatsani päälle kuukautisten aikana, niin sen jälkeen en ole syönyt päivääkään särkylääkkeitä kuukautiskipuihin. Se on auttanut myös kipeisiin lihaksiin ja lihastukoksiin ja haihduttaa kivun todella nopeasti ilman särkylääkkeitä. Mutta teaollisesti valmistetuilla magneeteilla ei tokikaan ole samoja vuosisadan viisauksia sisällään kuin luonnon omalla magnetiittikivellä, joten se on hyvä ottaa aina huomioon.

Magnetiitin käyttötapoja:

- Pidä magnetiitteja kummassakin kädessä meditoidessasi ja se auttaa tasapainottamaan aivopuoliskojen väliset erot ( rationaalinen - intuitiivinen )

- Vuorikristalli on hyvä energioiden vahvistaja ja kun vahvistat vuorikristallia tai mitä tahansa kvartsia magnetiitilla, niin moninkertaistat kristallisi voimat

- Meripihkan tai jetin kanssa käytettynä magnetiitti vahvistaa ja lisää auran energiaa ja aktivoi kundaliinienergian liikettä.

- Mikä tahansa maadoittava kivi saa tupla boostin magnetiitin toimesta.

- Feng shuin mukaan magnetiitin voi asettaa joko pohjoiseen, keskelle tilaa tai etelään houkuttelemaan runsautta näille alueille. (pohjoinen= ura, työ ynm. keskitila= itsensä kehittäminen, henkinen kasvu, etelä= menestys)

- Käytettynä missä tahansa asetelmassa (mandalat tai muut vastaavat tai hoitoasetelmissa) magnetiitti vetää puoleensa positiivisia asioita ja vahvistaa mukana olevien muiden kivien vaikutusta. Se myös auttaa tuomaan suuret haaveet käytäntöön todellisuudessa.

- Yksittäin käytettynä vahvistaa kivihoidossa nimen omaan alimpia chakroja: Maatähti, juurichakra ja sakraalichakra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti