lauantai 14. syyskuuta 2013

Kuparipyramidi

Vuorikristalli-eliksiiriä tehdessäni törmäsin ensimmäisen kerran mainintaan kuparipyramidista. Kasvien viisaus Kivien muisti - kirjassa kerrottiin, että valmiin eliksiirin voisi vielä halutessaan vahvistaa kuparipyramidin alla. Mielenkiintoni heräsi heti ja aloin selvittämään mikä tämä ihmeellinen kuparipyramidi oikein on.


Suomenkielisenä asiasta ei löytynyt juuri mitään tietoja, mutta englanninkielellä sitä sitten löytyikin vaikka miten paljon. Pyramidien vaikutuksen on sanottu olevan hyvin mielenkiintoinen sekä mystinen ilmiö. Pyramidin muodon on uskottu olevan yliluonnollisen energian lähde ja näin ollen se toimii energisoijana sekä psyykkeen säätelijänä. Tähän pyramidin muotoon ei kuitenkaan liity mitään "taikuutta", koska sen toiminta perustuu täysin luonnon omiin lakeihin. Pyramidimuodon energian on huomattu rohkaisevan soluja ja molekyylejä järjestäytymään luonnolliseen olomuotoonsa ja näin ollen "parantavan" solujen säilyvyyttä ja korjaavan mahdollisia epäjärjestyksiä soluissa (kuten parantaa haavat, palovammat, sairaudet, tulehdukset ynm.)

Kuparin tiedetään yleisesti olevan hyvä sähkön johdattaja, mutta kuparin uskotaan myös johdattavan hienovaraisempaa energiaa. On huomattu, että energiakenttä pyramidirakenteen sisällä muodostaa tietynaisen vortex- kierteen jonka avulla voi saavuttaa yhteyden muihin ulottuvuuksiin. Tämä energialiikkeen uskotaan luovan myös hyvin harmonisen yhteyden fyysisen kehon ja astraalikehojen välille. Jotkut jotka ovat tehneet isompia kuparipyramedeja, sellaisia joiden alla mahtuu meditoimaan tai nukkumaan, ovat huomanneet, että he saavat paljon värikkäämpiä unia, tarvitsevat vähemmän unta ja saavat useammin vierailuja muilta henkimaailman olennoilta. Meditoinnin sanotaan myös saavuttavan syvemmän tason helpommin tällaisen pyramidi rakenteen alla.

Legendan mukaan kuparin on sanottu olevan kreikkalaisen Luonnon ja Paimenten Jumalan Hermeksen metalli ja myöhemmin hänestä tulikin Jumalten sanansaattaja, kuljettaen viestejä korkeampien ulottuvuuksien sekä maanpäällisten maailmojen välillä. Kupari on myös liitetty Venukseen ja tämän vuoksi sen uskotaan omaavan hyvin tasapainottavia ja vakiinnuttavia ominaisuuksia.

Erilaisten kristallien ja kivien lataaminen on hyvin ominainen käyttötapa tällaiselle pyramidille ja varsinkin kaikkien kvartsiperäisten kivien on huomattu säilyttävän tämän ladatun energian useiden viikkojen ajan. Isompia pyramideja (mihin mahtuu istumaan sisälle) voidaan käyttää meditaatioissa, kaukohoitoidoissa, reikihoidoissa, hieronnassa, acupuntiohoidoissa, kivihoidoissa tai missä tahansa hoitotilanteessa. Mitään tieteellisesti tutkittua sairautta ei tarvitse olla, kun voit jo hyötyä tästä energian virtauksesta joka puhdistaa ja korjaa epäkohtia omassa energiajärjestelmässäsi sekä järjestävät solut ja kudokset takaisin täydelliseen järjestykseensä joka luo elimistölle terveyden perustan. Tämän kaiken saavuttamiseksi sinun täytyy vain istua tuon pyramidin sisällä, rentoutua ja antaa pyramidin voiman hoitaa loput työstä. :)

Sen lisäksi, että pyramidin tiedetään lataavan positiivista energiaa kiviin ja meditoidessa auttaa chakrojen energiavirtausten tasapainottamisessa, sen on myös huomattu tekevän näitä muitakin alla olevia asioita:

- Ruoka pysyy pidempään tuoreena pyramidin sisällä. Teollisesti tuotetut maut ruoissa häviää ja luonnolliset maut lisääntyvät. Ruokien maku pehmenee ja niiden hapan maku lievenee.

- Ihmisen auran on nähty olevan paljon kirkkaampi pyramidin sisällä meditoimisen jälkeen.

- Pyramidien lähettyvillä tai alla työskentely antaa välittömän positiivisuuden tunteen kehoon.

- Eläimet tuntevat voimakasta vetoa pyramidi rakennelmaa kohtaan ja usein hakeutuvat rakennelman lähelle tai sisälle lepäämään.

- Erilaiset sympolit ja mandalat rakennelman sivuilla parantavat energioiden tehoa

- Rauhattomien olotilojen on huomattu rauhoittuvan pyramidimeditaatiossa sekä uupuneiden saaneet lisäenergiaa.

- Partaterien on huomattu pysyvän pidempään terävinä kun niitä pidetään parranajojen välillä pyramidin alla.

- Kristallit, kivet, yrtit ja kukkauutteet sekä erilaiset eliksiirit saavat aivan uudenlaisen voiman kun ne saavat latautua pyramidirakenteen alla 2-24 tuntiin.

- Myös kasvit ja kukat saavat suuren avun pyramidin alla, pyramidin energia lähettää näille kasveille vahvistettua tietoa itsestään ja saa ne näin voimaan paremmin ja kasvamaan tuuheampina eikä niihin tule niin paljon tuholaisia kuin muihin kasveihin.

- Vedestä lähtee kloorin maku ja maistuu paremmalle sekä pehmeämmälle

Tuossa yllä nyt muutama löydös jonka tein surffaillessa internetin ihmeellisessä maailmassa. Eli jos olen ymmärtänyt oikein niin tuo kuparipyramidirakenne sisältää hyvin korkeavärähteistä energiaa joka kertoo pyramidin sisälle laitetulle kohteelle miten sen tulisi järjestää uudelleen solunsa jotta se tervehtyisi ja pystyisi ilmentämään sitä olemusta joka on tuolle kohteelle kaikista parhain. :)

Halusin ehdottomasti saada käsiini tällaisen kuparipyramidin, mutta koska se osoittautui lähes mahdottomaksi ostaa valmiina, niin eilen sitten päätimme yhteistuumin rakentaa sellaisen itse. Yllä olevassa kuvassa on siis tuo valmis kuparipyramidi ja vaikka ensin kokeilimmekin tehdä pyramidin pienemmässä koossa, niin uskokaa tai älkää niin haluaisin nyt kokeilla tehdä myös tuon isomman kuparipyramidin jonka sisälle mahtuisi meditoimaan. :)

Vaikka itse pyramidirakennelma onkin nyt valmis, niin on siihen tulossa vielä pienet lisävahvistukset. Yritin ihan turhautumiseen asti löytää magnetiitti-kiven paloja suomen kivimyyjiltä, mutta koska etsintä ei tuottanut tulosta niin tilasin ne internetin kautta Amazon.comista. Rakennelmaa varten tarvitsisin myös vielä neljä pientä vuorikristalli pilaria sekä mahdollisesti vuorikristallipyramidin tuonne pyramidin huipun alle, edelleen vielä vahvistamaan tuota jo olemassa olevaa energiavirtausta.

Vesilasin koitin testata heti jo eilen rakennelman alla ja veden maku todellakin muuttui paljon pehmeämmäksi kuin suoraan kraanasta otettu vesi. Koitin myös pitää hetken kämmentäni rakennelman sisällä ja huomasin ison eron rakenteen sisällä olevassa ilmassa verrattuna rakennelman ulkopuolella olevaan. Rakennelman sisällä ilma oli paljon viileämpää. Täytyy myöntää, että olen ihan innoissani ja en malta odottaa aikaa jolloin saisin sellaiset tilat mihin tuo isompi kuparirakennelma mahtuisi :)

Raaka-aineet on ostettu Biltemasta Jyväskylästä ( kupariputkea ja sähköjohtoa josta kuorittiin kuparijohtojen päältä kuminen eriste pois). Miehelläni olikin onneksi jo omasta takaa rautasaha ja porakone, joilla putket sai oikean mittaisiksi ja reiät oikeisiin kohtiin putkien yhteensitomista varten. Ihanaa, että se on nyt valmis! Lupaan laittaa uuden kuvan sitten kun saan kaikki voimistajat vielä mukaan rakennelmaan.

4 kommenttia:

  1. Ihana! Oletko rakentanut isomman version jo? Itse olisin meditaatio pyramidin rakentamisesta kiinnostunut, eli vinkit tulisi tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa huomioida myös sen oikea kaltevuus, Suomessa 65° on sanottu olevan suotuisampi. Ja sit laittaa kompasilla se pääilmansuuntien mukaan.

    VastaaPoista
  3. olemme rakentaneet pyramidin jossa 2 ihmistä voi yöpyä mutta täällä seinäjoen seurulla en tunnehenkilöitä jotka olisi perillä näistä asioista joten ottakaa yhteyttä0500666233

    VastaaPoista
  4. Moi
    Aihe kiinnostaa...
    Voiko tuo pyramidi olla avoin seinistään eli riittääkö vain runko meditointiin, "energiahoitoon" siellä alla?

    VastaaPoista