keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ylösnoussut Mestari Oonagh - Keijukuningatar

Minulle on esitelty nyt uusi tuttavuus unieni kautta, joka on jollain tapaa varmasti oppaanani omassa kehityksessäni. Olen useaan otteeseen nähnyt unia missä hyvin lempeä pitkät vaaleat hiukset omaava nuori nainen on opettanut minulle asioita, en vain ole muistanut unista kuin tämän naisen olemuksen. Viimeisimmän uneni aikana hän esittäytyi minulle koko komeudessaan, hymyillen lempeästi ja sädehtien täydellistä rauhaa ja rakkautta ympärilleen. Hän ei sanonut mitään, mutta viestitti paljon olemuksellaan. Olin aivan mykistynyt hänen kauneudestaan ja lempeydestä sekä rakkaudesta joka hänestä huokui. Tämä nainen on kummitellut mielessäni myös valveilla ollessani ja olen miettinyt, että kukahan hän on ja mitä on on tullut minulle opettamaan. Vastauksen sain tähän uudesta Doreen Virtue:n kirjastani " Archangels & Ascended Masters". Olen tavannut unieni kautta Irlantilaisen ylösnousseen mestarin nimeltään Oonagh, joka tunnetaan myös keijujen kuningattarena. T'ässä hänestä pieni tarina:

Oonagh


Oonagh oli suuren Tuatha Dé Danaan heimon päällikön vaimo. Tämän heimon tiedettiin asuvan irlannissa ennen kuin Gaelit valloittivat maan. Tuathat muuttuivat haltijoiksi tämän invaasion myötä. Oonaghin tiedettiin pysyvän uskollisena puolisolleen vaikka hänen miehensä alati oli uskoton hänelle ihmisnaisten kanssa.

Kuvissa Oonagh kuvata monesti naisena jolla on pitkät kultaiset hiukset jotka ulottuvat melkein maahan asti. Hänet tunnetaan jumalattarena joka on omistautunut rakkaussuhteille, esteettisyydelle sekä taikuudelle. Tämän lisäksi hän on myös keijujen kuningatar.

Doreen Virtue oli kokenut Oonaghin melko samalla tavalla kuin miten hän ilmentyi minulle unessa: " Kutsuin Oonaghia istuen keskellä keijutarhaa ja sain mitä kauneimman näyn ovaalinmuotoisesta, hohtavasta ja kimaltelevasta valosta jonka keskellä seisoi kirkkain ikinä näkemäni keiju, hehkuen sisältäpäin. Kuulin myös taivaallista musiikkia kuin kuoro tai jokin istrumentin hyminä joka kuului hänestä. Aivan kuin jokainen hänen liikkeensä olisi synnyttänyt jonkinlaisen sävelen. Oonagh ei sanonut sanaakaan - hän vain sädehti iloa, rakkautta ja kauneutta."

Kun Doreen Virtue oli kysynyt millaisen viestin hän haluaisi jakaa tämän kirjan lukijoille oli tämä mystinen kaunotar sanonut vain yhden sanan RAKKAUS, mutta pitkän tovin jälkeen hän oli jatkanut:

" Eläkää rakkaudessa, mutta älkää siinä mittakaavassa mitä ymmärrätte parisuhteiden kautta rakkaudella vain yhtä ihmistä kohtaan, vaan eläkään rakkaus syvällä keskuksessanne. Se on se mitä näette sädehtivän ympärilläni. Tämä on se syy miksi hengityksesi syveni, hymy nousi huulillesi ja sydämen sykkeesi kohosi kun ilmestyin eteesi. 

Se olen minä joka on ispiroinut balletin tai muiden ihanien tanssien tanssijoita, koska ihanat kukkakeijut ovat opettaneet meitä kaikkia olemaan sulavaliikkeisiä ballerina tanssijoita niin monella eri tapaa. Käytä liikettä täyttämään sydämesi jännityksellä ja kiitollisuudella elämää kohtaan. Jos olet paikoillasi liian kauan , se saa jalkasi turpoamaan ja kehosi tuntumaan vanhalta ja väsyneeltä. Kutsu minua kun tarvitset motivaatiota liikkumiseen ja saavun aamuhämärissä luoksesi ja uudelleen taas juuri ennen illan hämärtymistä. Ripottelen päällesi maagista ja potentiaalia tännä olevaa keijupölyä joka saa sinut liikkeelle herätessäsi. Toimin kuin fysioterapeutti ja tanssinopettaja rohkaisten sinua venymään, keinumaan, tanssimaan luonnon sekä musiikin rytmin mukaan ja auttamaan sinua nauttimaan taivaallisen kehosi kauneudesta ja viehkeydestä."

Oonagh rakastaa tanssimista ja kehonsa liikuttamisesta ja hän ei voisi nauttia mistään muusta enemmän kuin siitä kun liitymme hänen seuraansa elämän tanssiin. Jotta pystyisit saamaan yhteyden Oonaghiin, kuvittele olevasi viehkeä ballerina joka tanssiin kukkien seassa. Vielä parempaa on jos nouset ylös ja menet tanssimaan oikeiden kukkien sekaan. Tanssiessasi joko mielessäsi tai oikealla kukkakedolla, ajattele toistuvasti sanaa rakkaus. Tämän jälkeen pyydä Oonaghia liittymään mukaan tanssiin. Kun hän liikkuu vierelläsi tanssiessanne, keskustele ajatusten tasolla hänen kanssaan rakkauselämästäsi. Älä pidättele mitään vaan kerro hänelle kaikki asiat jotka mieltäsi rakkauteen liittyen painavat; huolesi, halusi, entisten suhteiden asiat ja nykyisen suhteen laatu. Huomaa miten hän helpottaa sydämesi taakkaa tämän keskustelun aikana ja auttaa sinua tuntemaan olosi kevyemmäksi ja huolettomaksi, ja tämä on tärkeä tuntomerkki luottamuksesta. Kiitä lopuksi Oonaghia tanssista ja hänen avustaan. 

Oonagh auttaa mielellään seuraavissa asioissa: 

- kauneuteen ja puoleensavetävyyteen liittyvissä asioissa
- tanssiin ja liikkeeseen liittyvissä asioissa
- pyhään taikuuteen liittyvissä asioissa
- treenaamiseen ja motivaatioon liittyvissä asioissa
- yhteyksien luomisessa keijuihin
- kaikissa asioissa mitkä liittyvät rakkaussuhteisiin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti